Zаvršena akcija “Struju štedi da humanosti više vredi” Fondacije Mozzart

Zаvršena akcija “Struju štedi da humanosti više vredi” Fondacije Mozzart

Član UO Fondacije Mozzart Nele Karajlić doneo sreću štedišama, akciju podržalo Ministarstvo rudarstva i energetike

Uspešno je završeno veliko nagradno takmičenje Fondacije Mozzart „Struju štedi da humanost više vredi”, a najviše sreće u borbi za glavnu nagradu FIAT 500 hibrid imala je Jela Čabrilo iz Vajske! Posebnu vrednost ovoj akciji dao je i humanitarni karakter posredstvom kojeg je prikupljeno oko tri miliona dinara za izgradnju solarne elektrane u jednoj školi u Srbiji. 

Podsećamo, Fondacija Mozzart je pozvala građane da u aprilu ostvare uštedu električne energije od minimum deset odsto u odnosu na isti period prošle godine i pošalju račun kao dokaz, a odziv je prevazišao sva očekivanja. Štedela se struja, primenjivali su se trikovi koje je pokazao popularni glumac Miodrag Radonjić, a na adresu Fondacije Mozzart svakodnevno su pristizale koverte sa računima.

Nele Karajlić, poznati muzičar i član Upravnog odbora Fondacije Mozzart, dobitnike glavnih nagrada izvukao je u prenosu uživo na Instagram nalogu Mozzartbet. Čuveni dr Nele je u Instagram uključenju doneo sreću dobitnicima pet bicikala i zamene kompletne stolarije u stanu, kao i dobitniku glavne nagrade Fiće hibrida.

Podršku ovoj jedinstvenoj akciji dalo je i Ministarstvo rudarstva i energetike. Podsećajući na važnost štednje električne energije, ministarka Dubravka Đedović istakla je da je od oktobra do marta  postrošeno osam odsto manje električne energije nego u istom periodu 2022. godine.

“Ministarstvo je podržalo nagradno takmičenje “Struju štedi da humanost više vredi” Fondacije Mozzart i želim da se zahvalim svim građanima koji su pozitivno odgovorili na našu inicijativu da štede struju i pomognu državi i sebi. Bitno je da menjamo svest, da se odgovorno ponašamo i da ne rasipamo električnu energiju, a država je tu da stimuliše i pomogne da zajedno štedimo više” istakla je ministarka Dubravka Đedović.  

Spisak dobitnika je u nastavku i oni se mogu javiti na mejl adresu prmozzartbet.com kako bi se dogovorili detalji preuzimanja nagrada.

Fiat 500 hibrid:

Čabrilo Jela, Vajska

Zamena stolarije:

Darko Šešlija, Novi Sad

Dobitnici bicikala:

Milena Vračarić Gajić, Šabac

Jasmina Jovičić, Kragujevac

Dragan Pauković, Ruma

Sava Tanić, Niš

Branka Bagić, Sombor

Dobitnici štedljivih kućnih aparata:

Dragovan Ignjatović, Koraćica

Stanislav Stevanović, Lebane

Jovana Milovanović, Pančevo

Zoran Ćoćić, Aleksandrovac

Dragan Šuput, Stefanovićevo

Dobitnici Sport Vision vaučera:

Milenko Tepšić, Veternik

Ivica Nenadić, Priboj

Slobodan Marković, Šabac

Dragana Đurđević, Smederevska Palanka

Stevan Nedeljković, Beograd

Marija Nikolić, Nikinci

Damir Salihović, Beograd

Milan Dimitrijević, Surdulica

Milorad Stefanović, Smederevo

Vladimir Davidović, Beograd