Zašto mi?

Imajući u vidu našu izraženu svest o tome da korporativni uspeh zavisi od nivoa zadovoljstva zaposlenih na radnom mestu, konstantno radimo na kreiranju zanimljive, prijateljske i pozitivne radne atmosfere u kojoj bi svako bio motivisan da pruži svoj maksimum.

Poslednji u nizu dokaza da u stvaranju što zdravijeg i boljeg radnog okruženja i uspevamo je prestižni certifikat Top Employer koji nam je istoimeni holandski institut dodelio za posvećenost negovanju izvanrednih HR strategija i praksi. Izdavanjem ovog certifikata, svetski priznat ekspert u proceni poslovanja kompanija promoviše najbolje prakse u poslovnom svetu, zahvaljujući čemu top poslodavci pozitivno utiču na živote više od 1.000.000 ljudi širom sveta, a mi s ponosom ističemo da je naša kompanija jedna od njih.

Način na koji Mozzart funkcioniše je toliko poseban da naši budući zaposleni ne treba da imaju ni najmanju sumnju da će im rad sa nama biti jedno od najznačajnijih profesionalnih iskustava u životu, a zato što zadovoljne zaposlene smatramo svojim najvećim kvalitetom, njihove ideje i sugestije su nam od velikog značaja, pa se može reći da je ključ našeg uspeha kultura otvorene komunikacije unutar kompanije.

U Mozzartu podstičemo preduzetnički pristup svakodnevnom radu, od kreiranja ideja do preuzimanja odgovornosti za pokretanje aktivnosti baziranih na njima. Takođe, verujemo da najbolji u našim redovima nisu oni koji se uklapaju u postojeću kulturu, već oni koji je unapređuju. Kako je ona za regrutovanje kvalitetnih kadrova isto što i proizvod za marketing, pa klijente privlači dobar proizvod, a talentovane ljude dobra korporativna kultura, kompanija Mozzart s jakim razlogom godinama unazad neguje određene vrednosti. Pored toga što naše načelo otvorene komunikacije predstavlja glavni preduslov timskog rada i negovanja duha zajedništva, ono između ostalog podrazumeva i deljenje svih relevantnih informacija sa zaposlenima. To znači da je ceo tim u svakom trenutku spreman da odgovori na bilo koje pitanje novozaposlenog, kao i svih ostalih kolega, što obezbeđuje lako i kvalitetno usvajanje znanja iz industrije u kojoj poslujemo, a samim tim i brojne mogućnosti za usavršavanje i napredovanje, koje promovišemo kao jednu od najvećih prednosti rada u našoj kompaniji.