Praksa

Investicijom u znanje gradimo ljude, a deljenjem znanja pravimo korak ka postizanju velikih uspeha. Izuzetno vrednujemo i podstičemo prenos znanja, kako među zaposlenima unutar kompanije, tako i među budućim kolegama koji prave prve poslovne i karijerne korake. Za 22 godine smo, osim lidera na tržištu, postali i mesto gde rastemo i razvijamo se zajedno i odakle stižu priče o uspehu. A želimo da nastavimo da ih stvaramo i sa vama – studentima. Vama, koji tek izlazite iz fakultetskih prostorija i ulazite u svet biznisa, želimo da približimo brojne mogućnosti koje vam se nude.

Sarađujući sa brojnim studentskim organizacijama, delimo svoja iskustva i znanja kroz različite događaje, panele, tribine i konferencije. Nije nam bitno samo da imamo šta da kažemo, već i da to što govorimo ima vrednost, da drugi žele da čuju i da nalaze u tome nešto korisno i zanimljivo, nešto što će studentima otvoriti nove perspektive ili ih motivisati za lični i profesionalni napredak.

Kroz programe prakse u dinamičnom okruženju omogućujemo studentima završnih godina da se upoznaju sa najsavremenijim softverskim rešenjima, modernim marketinškim, statističkim, analitičkim i drugim alatima. Takođe, kroz program stipendiranja najuspešnijih studenata osnovnih i master studija, kompanija Mozzart podržava mlade talente iz različitih oblasti. Saradnja sa studentima jača iz godine u godinu, a i u Mozzartovom timu su sve brojnije mlade nade, koje su se nakon prakse ili pravo iz studentskih klupa pridružile našoj kompaniji.

 

Gde vi možete videti svoju priliku u kompaniji Mozzart?