Marketing

Budi pobednik

Kompanija Mozzart je snažna podrška srpskom sportu. Mozzart je ponosni naslovni i ekskluzivni beting partner dve fudbalske lige, Mozzart Bet Super lige i Mozzart Bet Prve lige Srbije, kao i fudbalskog, košarkaškog, odbojkaškog i rukometnog saveza, a u svom portfoliju ima i generalno sponzorstvo KK Partizan Mozzart Beta kao i ekskluzivno partnerstvo fudbalskog kluba Crvena zvezda. Mozzart posebnu pažnju posvećuje i manjim klubovima kroz koje živi ideju o razvoju srpskog profesionalnog sporta.

 

Mozzart prognozzer

Učešće u prognozzeru je besplatno a jedini uslov je da budete registrovani na sajtu mozzartsport.com

Vrlo jednostavno se igra – u svakom kolu ( kolo traje od petka do četvrtka ) dobićete zadatak da prognozirate tačne rezultate na 10 utakmica iz najjačih evropskih fudbalskih takmičenja. Pogoditi tačan rezultat nije nimalo lako ali bodove možete prikupljati I ako ne budete hiruški precizni.

 

Happy Monday bonus 

Mozzart svakog ponedeljka svima deli bonuse!Dovoljno je samo da imate otvoren nalog na sajtu mozzartbet.com i da ste imali bilo kakvu aktivnost, nebitno da li pre godinu i po ili pre dva dana, i svakog ponedeljka čekaće vas prijatno iznenađenje u vidu bonusa.

 

Najveće kvote na svetu

Bogatu ponudu igara bukmejkeri iz Mozzarta su velikodušno učinili još boljom - jer daju najveće kvote na svetu. Svakoga dana izdvajamo najveće favorite i baš na njihove tipove dajemo najveće kvote na svetu. Pokušaj da nađeš veće.