Marketing

Budi pobednik

Šta je zajedničko Severini, Milošu Bikoviću i Radetu Šerbedžiji? Pogled unazad, u njihove bogate karijere, jasno nam govori da su njih troje pobednici u onome što rade, a pogled unapred otkriće vam da su se ovoga puta našli na zajedničkom zadatku - da kroz ceo region pronesu Mozzartovu poruku - BUDI POBEDNIK!

Nova spektakularna reklama kompanije Mozzart donosi nam filmski scenario i zanimljiv zaplet – ko će osvojiti značajno priznanje, a ko biti pobednik, saznaćete narednih dana, i imati pogled da bacite pogled i iza scene i saznate kako najveće zvezde provode vreme dok kamera nije uperena u njih. Sve u režiji jednog od najtalentovanijih srpskih režisera Nemanje Ćipranića.

 

Mozzart prognozzer

Učešće u prognozzeru je besplatno a jedini uslov je da budete registrovani na sajtu mozzartsport.com

Vrlo jednostavno se igra – u svakom kolu ( kolo traje od petka do četvrtka ) dobićete zadatak da prognozirate tačne rezultate na 10 utakmica iz najjačih evropskih fudbalskih takmičenja. Pogoditi tačan rezultat nije nimalo lako ali bodove možete prikupljati I ako ne budete hiruški precizni.

 

Happy Monday bonus

Mozzart svakog ponedeljka svima deli bonuse!Dovoljno je samo da imate otvoren nalog na sajtu mozzartbet.com i da ste imali bilo kakvu aktivnost, nebitno da li pre godinu i po ili pre dva dana, i svakog ponedeljka čekaće vas prijatno iznenađenje u vidu bonusa.

 

Het trik

Bonus od 50% od prvog depozita, 100% od drugog i 200% od trećeg depozita u roku trajanja promocije. Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. U tom slučaju ćeš na prvi depozit ostvariti bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara.

Najveće kvote na svetu

Bogatu ponudu igara bukmejkeri iz Mozzarta su velikodušno učinili još boljom - jer daju najveće kvote na svetu. Svakoga dana izdvajamo najveće favorite i baš na njihove tipove dajemo najveće kvote na svetu. Pokušaj da nađeš veće.