O Fondaciji Mozzart

Osnivanje fondacije kruna je društveno odgovornog rada svake kompanije, a ovakva potvrda stiže i od kompanije Mozzart koja će svoje dobročinstvo ubuduće obavljati pod okriljem Fondacije Mozzart.

Od samog osnivanja 2001. godine, društvena odgovornost je duboko utkana u svaki segment Mozzartovog poslovanja, uz stalno usmeravanje pomoći ka obrazovanju, ekologiji, kulturi, zdravstvu, sportu, rodnoj ravnopravnosti i ekonomskom osnaživanju žena...

Upravo ova posvećenost CSR poslovanju prirodno je stvorila potrebu da se ode korak dalje i osnuje Fondacija, koja će omogućiti još širi spektar društveno odgovornih akcija, pod sloganom „Naš pogled srcem“.

Uz Mozzartovu asistenciju pomoć je do sada stigla na adrese brojnih pojedinaca, zdravstvenih i kulturnih ustanova, humanitarnih organizacija i udruženja, sportskih kolektiva... Organizovane su brojne humanitarne utakmice i turniri, podržane manifestacije od kulturnog značaja, ideje startap timova lansirane su u univerzum, brojne preduzetnice su realizovale svoje biznis planove, različiti delovi Srbije dobili su terene na kojima će stasavati budući košarkaški asovi, brojni amaterski klubovi zablistali su u novim dresovima... U istom ritmu sa radom nastaviće i Fondacija Mozzart.