Informacije o kompaniji Mozzart

Kompanija Mozzart je lider u oblasti igara na sreću i sportskog klađenja u regionu Jugoistočne Evrope. Osnovana je 2001. godine, a u ovom trenutku, sa oko 1.000 uplatnih mesta, brend je prisutan na teritoriji Srbije, Republike Srpske, Severne Makedonije, Hrvatske, Malte, Rumunije, Kenije, Gane i Nigerije. U Mozzartu više od 5.000 profesionalaca svakog dana radi na kontinuiranom unapređenju usluga, sa ciljem da uspešno predvidi potrebe klijenata i pruži najbolji ugođaj u ovoj industriji zabave. 

U okviru osnovne delatnosti, kompanija Mozzart ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, sa oko 250.000 kvota na više od 1.600 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i preko 400 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 500 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mesta i kvalitetno upravljanje rizikom. Unapređujući komunikaciju s klijentima, osnovali smo klub lojalnosti „Mozzart Club”, koji u ovom trenutku broji više od 300.000 članova i jedan je od najvećih klubova lojalnosti u regionu. Takođe, sva ponuda na portalima kompanije Mozzart dostupna je i na Android i iOS platformi. 

Trudeći se da svojim korisnicima pružimo objedinjenu ponudu usluga i informacija, u okviru kompanije Mozzart postoje i mediji, koji su, takođe, vremenom zauzeli liderske pozicije. Mozzart Sport osnovan je 2006. godine, kao magazin relevantnog i zanimljivog sadržaja, sa kolumnama odličnih poznavalaca sporta, intervjuima, vrhunskim fotografijama i modernim dizajnom. Časopis je 2011. godine dobio svoje onlajn izdanje - Mozzartsport.com je danas najpouzdaniji i najcitiraniji specijalizovani portal u zemlji. Relevantan i koristan sadržaj o najnovijim igrama, benefitima, bonusima, društveno odgovornim akcijama jednom nedeljno dobije više od 300.000 pretplatnika njuzletera kompanije Mozzart.  

Posvećeni smo modernizaciji društva u celini i učestvujemo u razvoju uspešne tržišne ekonomije, istovremeno poštujući životnu sredinu i okruženje u kom živimo. U svakom segmentu društva postoji prostor za boljitak, pa već duži niz godina sa najrelevantijim institucijama u zemlji gradimo bolju zajednicu kroz neprekidne društveno odgovorne akcije.