Gde vi možete videti svoju priliku u kompaniji Mozzart?

Na godišnjem nivou kompanija organizuje strukturirane programe prakse, koji podrazumevaju kontinuiranu plaćenu obuku i program sa mentorima (seniorima i mediorima), čija je svrha edukacija i pružanje prilike mladim talentovanim ljudima za učenje i prvo zaposlenje.

 

  • 2019.

Organizovali smo praksu u IT sektoru (koji broji preko 100 kolega) za 15 junior java programera koje smo tada sve i zaposlili.

  • 2022.

Program prakse u Sektoru analitika pohađalo je devetoro studenata sa različitih fakulteta, od kojih je čak petoro zaposleno.

  • 2023.
  • Godinu smo započeli praksom za šestoro studenata (sportsko novinarstvo) na portalu Mozzart Sport, a praktikant koji se najbolje pokazao je sada naš kolega.
  • Potpuno jedinstvena praksa u julu ove godine u Sektoru Bookmakingu za mlade talente kojima su matematika i sport sastavni deo života. Verujemo da će primenjena matematika i statistika u industriji igara na sreću, kroz radionice koje povezuju znanja iz oblasti analitike, statistike, verovatnoće, sporta, našim praktikantima otvoriti potpuno novu perspektivu sagledavanja industrije igara na sreću.
  • Još jedna letnja praksa u timu mobilnih aplikacija koja studentima pruža priliku da se razvijaju i rade u složenom distribuiranom sistemu, sa više desetina različitih servisa i 12 sajtova, tri sportska portala velike posećenosti i niz specijalizovanih aplikacija (Android, IOS, desktop) koje samo na mesečnom nivou imaju preko pola miliona korisnika.