Izvlačenje dobitnika nagradnog takmičenja “Struju štedi da humanost više vredi” 15. juna

Izvlačenje dobitnika nagradnog takmičenja “Struju štedi da humanost više vredi” 15. juna

Veliko nagradno takmičenje “Struju štedi da humanost više vredi” stiglo je do završnice. Ukoliko ste u aprilu uštedeli električnu energiju u svom domaćinstvu od minimum deset odsto u odnosu na aprili 2022. godine i poslali račun Fondaciji Mozzart, sigurno sada sa nestrpljenjem iščekujete rezultate. Izvlačenje dobitnika obaviće se 15. juna u 12 časova u lajv prenosu na Instagram profilu @mozzartbet pa ne propustite priliku da odmah uživo saznate da li ste baš vi postali ponosni vlasnik Fiata 500 hibrida.

U prenosu uživo na Instagramu saznaćete i ko je osvojio zamenu stolarije u svom domu, a biće izvučeni i dobitnici pet bicikala. Dobitnici ostalih nagrada, štedljivih kućnih aparata i vaučera za sportsku opremu, biće izvučeni pre uključenja uživo. Nakon izvlačenja u lajv prenosu, spisak dobitnika svih nagrada biće istaknut na sajtu Fondacije Mozzart, kao i na Instagram profilu @mozzartbet.

Nagradno takmičenje „Struju štedi da humanost više vredi“ organizovano je uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike, a učesnici su slanjem računa doprineli i punjenju fonda jer će Fondacija Mozzart za svaki dostavljeni račun izdvojiti sredstva za donaciju solarne elektrane u nekoj od osnovnih škola u nerazvijenim krajevima Srbije.

Vidimo se 15. juna u lajv prenosu na profilu @mozzartbet i nastavite da štedite struju jer su tako svi na dobitku. Srećno!