Katai za Ognjenovu utakmicu života

Katai za Ognjenovu utakmicu života

Iako su fudbalske asistencije, sjajni golovi, mnogobrojni driblinzi i het-trikovi obeležili prvo poluvreme Mozzart Bet Superlige, humanost fudbalera u saradnji sa kompanijom Mozzart postala je zaštitni znak domaćeg prvenstva. Među mnogobrojnim laureatima koji su pomoć uputili na mnogobrojne adrese upisao se i Aleksandar Katai kao najbolji igrač 19. kola Mozzart Bet Superlige. Nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara prosledio je za lečenje malog Ognjena Kapate kojem je u avgustu dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija veoma visokog rizika (C91.0).

Ognjen je sada na lečenju hemioterapijama, ali da bi potpuno ozdravio mora što pre da ode na transplantaciju koštane srži u inostranstvu. Svoj doprinos za Ognjenovo lečenje dao je zvezdin as sa postignuta oba gola za crveno-bele koji su mu doneli epitet najboljeg u završnici Mozzart Bet Superlige.

„Humanitarni deo Superlige koji je uvela kompanija Mozzart je za svaku pohvalu, kao i celokupan društveno odgovorni rad koji kompanija sprovodi i za koji mogu samo da kažem kapa dole. Drago mi je što sam dobio priliku da pomognem i nadam se da će Ognjenu značiti ova pomoć, kao i da će uspeti da pobedi u svojoj najvažnijoj utakmici“ rekao je prvotimac crveno-belih.

Plaketu i ček koji je Katai prosledio za lečenje malog Ognjena uručila je Jelena Zrnzević, predstavnik kompanije Mozzart.

“Tokom ovogodišnjeg šampionata humanost je postala sastavni deo Mozzart Bet Superlige što smo i potvrdili mnogobrojnim donacijama koje su do sada stigle na adrese onima kojima su najpotrebnije. U istom ritmu nastavljamo i od februara sa nastavkom Mozzart Bet Superlige,” istakla je Jelena Zrnzević, menadžer za donacije i sponzorstva kompanije Mozzart.