Anteov het-trik za Sarino lečenje

Anteov het-trik za Sarino lečenje

Prvi je uspeo da od početka Mozzart Bet Superlige ostvari het-trik što je bilo sasvim dovoljno da Ante Vukušić, fudbaler FK Kolubare, ponese i epitet najboljeg igrača osmog kola Mozzart Bet Superlige. Nakon podviga na terenu Ante i svoj sledeći korak beleži na polju humanosti prosleđivanjem novčane nagrade od kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara za lečenje odbojkašice Sare Matić iz Lazarevca.

Prikazanim fudbalskim umećem Vukušić je Kolubaru doveo do pobede, a svojom humanošću nada se da će pomoći i Sari da pobedi u svojoj najvažnijoj utakmici.

“Prva dva gola postigao sam na asistenciju Miloša Filipovića, postajemo dobar tandem. Naš tim još nije pokazao sve što može, imamo kvalitet za plej-of. Ova pobeda je velika, ali i podstrek za sve u klubu da nastavimo sa dobrim igrama. Moje je da nastavim sa golovima, najvažnije je da osvajamo bodove. Hvala svima u klubu i navijačima, bodrili su me i kada nije išlo, na najbolji način sam im uzvratio za poverenje i podršku. Priznanje je još svakako draže jer znam da pomažem nekom i verujem da je ovo mala pomoć koja će Sari pomoći u njenoj borbi”, rekao je Vukušić.

Plaketu i ček koji je Vukušić prosledio za lečenje Sare uručio je predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola najboljem igraču donira 50.000 dinara koje on daje u humanitarne svrhe. Za svakog igrača meseca pripremljena je donacija od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi sve gledaoce očekuju brojna prijatna iznenađenja.