Nemanja Petrović za Dom zdravlja u Mladenovcu

Nemanja Petrović za Dom zdravlja u Mladenovcu

Maestralna igra, sjajni golovi i još bolje asistencije nižu se od početka Mozzart Bet Superlige. Za prikazano fudbalsko umeće iz kola u kolo kompanija Mozzart nagrađuje najbolje fudbalere. Ove nedelje nagrada za igrača 32. kola stigla je na adresu Nemanje Petrovića fudbalera TSC-a koji se upisao na listu najboljih i samo potvrdio da je humanosti sinonim Mozzart Bet Superlige.

 Nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara prosledio je za dom zdravlja u Mladenovcu koji su odmah ukazali pomoć povređenima nakon tragedije koja je zadesila sela u ovoj opštini.

„Humanitarna aktivnost kompanije Mozzart je donela posebnost ovogodišnjem šampionatu. Dobijamo priliku da nekome pomognemo i da naše dobre igre zaista ostanu upamćene. Hvala na ovoj inicijativi koja je vrlo zapažena medju fudbalerima i daje nam dodatni motiv za dobre igre koje nas očekuju u velikoj završnici” istakao je fudbaler TSC-a.

Do kraja Mozzart Bet Superlige ostalo je još samo nekoliko kola. Osim nagrade za igrače meseca i kola, kompanije Mozzart nagradiće i najboljeg igrača domaćeg šampionata koji će dobiti priliku da svoju nagradu uputi na adresu pojedinca, humanitarne organizacije ili udruženja kojem je pomoć potrebna.