Đorđe Ivanović za Nikolu Ljubičića

Đorđe Ivanović za Nikolu Ljubičića

Sjajna rola Đorđa Ivanovića i gol kojim je obezbedio pobedu Čukaričkog nad timom Partizana pokazali su da tek ulazi u najbolje igračke godine, ali su mu doneli i priznanje za najboljeg igrača 30. kola Mozzart Bet Super lige. Prvotimac Čukaričkog je uz titulu dobio I nagradu od 50.000 dinara koju je odlučio da preusmeri za lečenje Nikole Ljubičića iz Mokrina.

„Želeo bih najpre da se zahvalim saigračima i stručnom štabu, da nije bilo njih, ne bi bilo ni mog pogotka u vrlo bitnom duelu protiv Partizana. Zaista smo vredno radili, došla su i dva vezana trijumfa protiv crno-belih, ali nas najveće bitke tek očekuju u finišu šampionata. Drago mi je da ova akcija ima humanitarni karakter i da možemo da pomognemo onima kojima je ta pomoć zaista neophodna. Odlučio sam se za dečaka iz Mokrina Nikolu Ljubičića, koji boluje od mutacije KIF1A“ istakao je Ivanović.

Nagradu Đorđu Ivanoviću za najboljeg igrača 30. kola Mozzart Bet Superlige uručili su predstavnici kompanije Mozzart koja nastavlja da nagrađuje i najbolje igrače meseca sa 100.000 dinara koje fudbaleri takođe prosleđuju u humanitarne svrhe.