Nagradu kompanije Mozzart Osman Bukari prosledio u humanitarne svrhe

Nagradu kompanije Mozzart Osman Bukari prosledio u humanitarne svrhe

Veliko priznanje dobio je krilni napadač Crvene zvezde Osman Bukari koji je proglašen za najboljeg igrača 22. kola Mozzart Bet Superlige, s obzirom na to da je bio nezaustavljiv u meču sa Čukaričkim. Sjajno prikazano fudbalsko umeće Bukarija kompanija Mozzart nagradila je iznosom od 50 hiljada dinara koju je usmerio za lečenje Igora Savićevića. 

Igor je dečak čiji je razvoj tekao uredno do druge godine, kada se stanje iznenada promenilo. Govor je počeo da se smanjuje, pojavili su se problemi sa sluhom, kao i u kontaktu sa spoljnom sredinom, nakon čega mu je dijagnostikovan autizam. Sredstva su mu potrebna za tretmane matičnim ćelijama.

„Drago mi je što sam proglašen za najboljeg igrača kola, svakako sam još srećniji kada znam da svojom nagradom mogu da pomognem. Nastaviću da beležim dobre rezultate kao i da svojom igrom pomažem drugima“ istakao je fudbaler crveno belih.

Nagradu ispred kompanije Mozzart Osmanu Bukariju za najboljeg igrača 22. Kola Mozzart Bet Superlige  uručila je je Jelena Zrnzević.

Kompanija Mozzart je po prvi put uvela humanitarni karakter u domaće prvenstvo a igrači svojom igrom osim dobrih rezultata pokazuju i humanost van terena. Do sada smo pomoć uputili na mnoge adrese i nastavićemo u istom ritmu do kraja prvenstva” istakla je Jelena Zrnzević, menadžer za donacije i sponzorstva.

Kompanija Mozzart nastavlja da nagrađuje i najbolje igrače meseca sa 100.000 dinara koje fudbaleri takođe prosleđuju u humanitarne svrhe.