Najbolji igrač 21. kola Mozzart Bet Superlige donirao 50.000 dinara

Najbolji igrač 21. kola Mozzart Bet Superlige donirao 50.000 dinara

Maestralnim fudbalskim umećima, koje prikazuju iz kola u kolo, fudbaleri se bore za titulu najboljeg, a ovaj epitet u 21. kolu Mozzart Bet Superlige pripao je Kristijanu dal Belu, ofanzivcu Mladosti GAT. Uz titulu najbolji igrač kola sledi i novčana nagrada kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara koju je mladi fudbaler donirao za lečenje dvogodišnjeg Matije Zotovića iz Smedereva koji je rođen sa nekoliko dijagnostikovanih anomalija na srcu, plućima i atrofijom mišića.

„Drago mi je što sam proglašen za najboljeg igrača kola, a svakako sam još srećniji jer svojom igrom mogu i da pomognem. Nastaviću da se trudim i beležim dobre rezultate, ali i da pomažem jer humanost je postala sastavni deo domaćeg šampionata“ istakao je Kristijan dal Belo.

Ofanzivac Mladosti GAT u maestralnoj partiji celog novosadskog tima izdvojio se kao najubedljivija figura meča protiv Partizana, a samim tim je sebe nominovao za najboljeg igrača 21. kola Mozzart Bet Superlige. Plaketu i ček koji je Belo prosledio za lečenje malog Matije uručila je Jelena Zrnzević, predstavnik kompanije Mozzart, koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe.

“Veliko nam je zadovoljstvo što se humanitarni karakter vratio na teren sa nastavkom Mozzart Bet Superlige. Nastavićemo da za sjajne asistencije nagrađujemo najbolje fudbalere i da zajedno pomažemo one kojima je ta pomoć najpotrebnija” istakla je Jelena Zrnzević, menadžer za donacije i sponzorstva kompanije Mozzart.   

Kompanija Mozzart nastavlja da nagrađuje i najbolje igrače meseca sa 100.000 dinara koje fudbaleri takođe prosleđuju u humanitarne svrhe.