50.000 dinara za lečenje Anastasije Kostić

50.000 dinara za lečenje Anastasije Kostić

Na adresu krilnog napadača Crvene zvezde Osmana Bukarija stiglo je još jedno priznanje za najboljeg igrača 31. kola Mozzart Bet Superlige. Sjajno fudbalsko umeće Bukarija kompanija Mozzart nagradila je u 22. kolu domaćeg šampionata, a samo nekoliko nedelja kasnije napadač crveno-belih se het-trikom protiv TSC-a zasluženo ponovo upisao na listu najboljih igrača Mozzart Bet Superlige.

Nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara usmerio je za lečenje Anastasije Kostić koje je preživela tešku saobraćajnu nesreću kada je imala samo tri meseca. Imala je prelom lobanje usled čega je došlo do unutrašnjeg krvarenja u mozgu. Sredstva su joj potrebna za specijalističke preglede, tretman matičnim ćelijama, logopedske tretmane, očne intervencije i medikamente.

"Drugi put sam proglašen igračem kola i nadam se da ću stići Kataia koji ima nekoliko takvih priznanja. Drago mi je da sam uspeo nekome da pomognem sa svojim het-trikom i verujem da ću i ubuduće dobrim igrama "zaraditi" nagradu kompanije Mozzart koja naš dobar fudbal pretvara u humanost" istakao je Bukari.

Nagradu Osmanu Bukariju za najboljeg igrača 31. kola Mozzart Bet Superlige  uručili su predstavnici kompanije Mozzart koja nastavlja da nagrađuje i najbolje igrače meseca sa 100.000 dinara koje fudbaleri takođe prosleđuju u humanitarne svrhe.