Miloš Degenek i Fondacija Mozzart za decu iz Zvečanske

Miloš Degenek i Fondacija Mozzart za decu iz Zvečanske

Više od 400 poznatih ličnosti je od 2016. učestvovalo u akciji Humanitarni tiket u podne, a ukupan fond za donacije je krajem ove godine prešao 30.000.000 dinara! Uoči praznika, sjajan plemeniti listić sastavio je fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek, koji je dobitak od 117.000 dinara usmerio Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

Defanzivac srpskog šampiona i reprezentativac Australije, zajedno sa predstavnicima Fondacije Mozzart, posetio je Zvečansku i uručio ček.

„Ovo je divan gest Fondacije Mozzart. Svi zajedno treba da pomažemo najugroženije, pogotovo decu bez roditelja kojima je potrebna naša podrška i saosećanje. Drago mi je da sam doprineo akciji“, naglasio je Degenek, koji je već učestvovao u raznim društveno odgovornim akcijama. „Hvala Mozzartu koji je obnovio toliko košarkaških terena širom zemlje, a Fondacija ulaže u sve oblasti našeg društva, što je za svaku pohvalu“.

As crveno-belih obradovao je mališane iz Zvečanske u pravi čas, uoči novogodišnjih i božićnih praznika, a direktor ovog centra Zoran Milačić zahvalio je Milošu i Fondaciji Mozzart u ime dece i celog kolektiva.

„Ova donacija nam mnogo znači uoči praznika, a decu posebno obraduje kada se sportisti na bilo koji način uključe. Ovo je prelepa akcija Fondacije Mozzart, koja godinama traje i izuzetno smo zahvalni na svim donacijama“, istakao je Milačić.

Ukupna donirana suma kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ iznosi 30.464.709 dinara, a poslednji dobitni plemeniti tiket sastavio je fudbaler Vojvodine Radomir Milosavljević, koji je dobitak od 180.600 dinara usmerio Udruženju „Pomoć prijatelju“ iz Ćuprije.