Širom Srbije igrali se basket, fucal, odbojka, fudbal…

Širom Srbije igrali se basket, fucal, odbojka, fudbal…

Aplauz i glasna podrška Fondacije Mozzart ovog leta stigla je na adrese lokalnih terena širom naše zemlje na kojima su organizovani brojni letnji turniri. Fudbal, basket, odbojka na pesku, košarka i fucal igrali su se od severa do juga Srbije, sportski tereni su oživeli a tribine bile ispunjene do poslednjeg mesta.

Svaki postignuti poen brojnih ekipa koje su učestvovale na turnirima u Beogradu, Bujanovcu, Kragujevcu, Zaječaru i Vrnjačkoj Banji publika je nagradila gromoglasnim aplauzom. Humanitarni turnir u odbojci na pesku razdrmao je sve prijavljene studente koji su se borili za svaki poen, beležili su se koševi na tradicionalnom turniru „Dođi na basket“ u Zaječaru a golovi nisu izostali ni na turniru „Male pčelice“ u Kragujevcu kao ni na memorijalnim turnirima u malom fudbalu u Beogradu i Bujanovcu. Podrška Fondacije Mozzart stići će i na terene u Vrbasu i Kruševcu gde će biti održani turniri 3x3.

 „Kada se navija za sport, rekreaciju, zdrav život i prave vrednosti, Fondacija Mozzart je uvek u prvim redovima. Veoma nam je drago što smo ovog leta podržali veliki broj turnira širom Srbije kako bi mladi i u manjim mestima imali priliku da se druže i bave sportom. Fondacija Mozzart podstiče bavljenje sportom kroz brojne projekte kao što su Sto terena za jednu igru, besplatne škole sporta a odnedavno i EKO teretane“ istakao je Borjan Popović upravitelj Fondacije Mozzart.

Uspešno su završeni i finalni turniri amaterske fudbal lige SportMe, Mozzart košarkaške lige kao i ragbi kup Beograd uz podršku Fondacije Mozzart. Brojni mališani su ovog leta košarkaške veštine besplatno učili na kampu Akademije Rebrača i Profesor Aleksandar Nikolić na Zlatiboru.