Neka ti Mozzart bude sledeća destinacija za razvoj karijere!

Neka ti Mozzart bude sledeća destinacija za razvoj karijere!

Iskoristi šansu karijere i dođi da ostaneš

Deo Mozzart tima je duže od deset godina. Karijeru je započeo kao operater na uplatnom mestu, a danas je Bojan Vićentijević direktor Sektora uživo klađenja. Njegov primer najbolje govori da se zaposleni u Mozzartu razvijaju uporedo sa rastom kompanije i izlaskom na čak deset tržišta. Posao na uplatnim mestima je zapravo jedinstvena prilika da se mladi upoznaju sa ovom granom industrije zabave i da se kroz internu obuku, mentorske programe i kontinuiranu podršku razvijaju, ostvaruju potencijale i napreduju.

Kako vam je tekla karijera u Mozzartu?

Sećam se kao da je juče bilo, tog snežnog 1. februara 2011. godine spremao sam se za prvi radni dan kao junior operater u maloj kladionici na Karaburmi, ne sluteći u kom pravcu će mi karijera otići. Zalaganje, trud i dugogodišnji rad su zaslužni za moj veliki karijerni napredak sve do pozicije direktora Sektora uživo klađenje. Danas ponosno vodim jednu od najvećih profitnih jedinica u kompaniji. Zajedno sa rastom kompanije, uzlaznom putanjom je išla i moja karijera, povećanje nadležnosti, zaduženja, ali i odgovornosti. U istom smeru je, moram priznati, išao i moj, lični rast i razvoj.

Ono što mi se posebno svidelo u kompaniji Mozzart jeste podrška i mogućnost za razvoj. Kompanija prepoznaje talente i daje im priliku da napreduju. Kroz internu obuku, mentorske programe i kontinuiranu podršku Mozzart stvara okruženje u kojem se zaposleni mogu razvijati, ostvariti  potencijale i napredovati.

Zbog čega biste preporučili posao operatera na uplatnom mestu u kompaniji Mozzart?

Mozzart je kompanija koja vrednuje posvećenost, inovacije i timski rad. Svi zaposleni imaju priliku da budu deo dinamičnog i inspirativnog okruženja. Osim toga, kompanija pruža odlične uslove rada, benefite i pogodnosti, a mogućnosti za napredak su nepregledne. Zbog svega ovoga smatram da je Mozzart odlično mesto za one koji žele da započnu ili nastave karijeru u industriji igara na sreću.

Pozivam i druge da se pridruže Mozzartu, jer verujem da ova kompanija može biti prekretnica u životu svakog. Uz podršku i mogućnosti koje Mozzart pruža možete ostvariti snove i postići  veliki uspeh. Ne samo da ćete se razvijati kao profesionalac, već ćete biti deo sjajnog tima koji radi na stvaranju inovativnih proizvoda i pružanju vrhunske usluge svojim korisnicima, kao i na stvaranju prijatnog okruženja za zaposlene.

Zato, neka vam Mozzart bude sledeća destinacija u karijeri. Pridružite nam se, jer verujem da rad u Mozzart kompaniji može u potpunosti da vam preokrene život!