Miladinović nastavio goleadu humanosti

Miladinović nastavio goleadu humanosti

Ofanzivni vezista kluba sa Banovog brda proglašen za igrača meseca u Superligi, a humanitarni fond od 670.000 dinara usmerio za lečenje Stefana Maksimovića


„Hajde da nastavimo goleadu humanosti“, poručuje sa Banovog brda omaleni fudbaler velikog srca! Sjajne partije u dresu Čukaričkog donele su Igoru Miladinoviću nadimak Džin, epitet igrača meseca, ali i priliku da nekome pomogne. Fondacija Mozzart za svaki gol u domaćem šampionatu donira 10.000 dinara, a ofanzivni vezista Brđana odlučio je da februarski humanitarni fond od 670.000 dinara usmeri za lečenje Stefana Maksimovića.

Veoma sam zahvalan na ovoj nagradi, jer mi je dala priliku da učestvujem u jednoj lepoj humanitarnoj akciji. Želim Stefanu da što pre prohoda i da se uskoro vidimo na stadionu Čukaričkog, naglasio je Miladinović, koji je ček uručio baš na mestu gde redovno trese mreže.

Stefanov otac Goran istakao je da su veliki gestovi „malih“ ljudi i te kako značajni u ovakvim situacijama. Posle nesrećnog pada sa velike visine, njegov sin se već mesecima nalazi na lečenju, a potrebna su značajna sredstva za rehabilitaciju, fizikalne terapije, ortopedska pomagala, putne i troškove smeštaja...

„Proces oporavka je spor, ali ne gubimo veru i nadu da će naše dete uskoro stati na noge i ponovo hodati. Veliko hvala Fondaciji Mozzart, fudbalskom klubu Čukarički i posebno fudbaleru Igoru Miladinoviću, koji je odlučio da ceo iznos donira za Stefanovo dalje lečenje. Pozivam sve koji mogu da pomognu da pošalju SMS 1603 na 3030“, poručio je Goran Maksimović.

Od početka sezone, svaki gol u domaćem šampionatu vredi više. Raspucani strelci su širom superligaških terena postigli 473 gola, pa je do sada Fondacija Mozzart donirala 4.730.000 dinara.

Taj fond će se narednih nedelja još više uvećavati, zahvaljujući junacima Superlige humanosti.