Bojan Ćubović sa Mozzartom pomera granice

Bojan Ćubović sa Mozzartom pomera granice

Kao lideri u regionu, nikada nismo bežali od novih izazova, pa smo poslovanje proširili i na druge kontinente

Za uspešno razvijanje i plasiranje proizvoda i usluga ključno je poznavanje profila krajnjeg korisnika. Ali kada se korisnici nalaze na više različitih kontinenata, otkrivanje i razumevanje specifičnih navika i životnih stilova veoma je izazovan posao. To najbolje zna Bojan Ćubović, direktor portfolia proizvoda za klađenje u kompaniji Mozzart, koji sa svojim timom uspešno prevazilazi sve prepreke kako bi podjednako kvalitetnu zabavu obezbedili igračima na svim meridijanima – od Kenije ili Nigerije do Srbije ili Rumunije.

„Poslovanje u više država je veoma izazovno, pogotovo kada se izađe van granica kontinenta. Mozzart je, međutim, bezbroj puta u praksi dokazao da nemoguće ne postoji. Sve što vam je potrebno su stručni ljudi na pravim pozicijama i uz trud, rad i konstantno usavršavanje, dobri rezultati su zagarantovani. Kao lideri u regionu, nikada nismo bežali od novih izazova, pa smo poslovanje proširili na druge kontinente. Svako novo tržište nosi i nove izazove, ali ako svakom problemu pristupite studiozno, put ka uspehu biće dosta lakši. Pre nego što smo se odlučili za ovaj veliki poduhvat, detaljno smo ispitali svako tržište. Normalno je da se navike igrača razlikuju, ali se takođe podrazumeva i da im sve zahteve i očekivanja ispunite. Igrač je uvek na prvom mestu”, objašnjava Bojan i dodaje da je od suštinske važnosti da razmišljate globalno i uvek budete korak ispred svih.

Kao direktor portfolia, koji obuhvata klasično klađenje, uživo klađenje, klađenje na brojeve i virtualne igre, Ćubović rukovodi zaposlenima sa setom specifičnih znanja i veština. Iako su međusobno potpuno različiti, zajednički su im rad, trud, zalaganje i posvećenost. Bojan ističe da je možda i najvažnije da svaki zaposleni doživljava Mozzart kao svoju kompaniju jer, bez toga, nijedan set znanja i veština ne bi bio dovoljan.

„Sve zaposlene povezuje timski duh, a nebrojeno puta do sada se pokazalo da bez dobre hemije u timu nema ni dobrih rezultata. Uostalom, pitajte selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića”, poručuje Ćubović.

Kompaniju Mozzart izdvajaju konstantne inovacije i vrhunske ideje. Ćubović ističe da se, tokom 22 godine poslovanja, nijednog trenutka nisu uljuljkali na krilima uspeha, već su uvek budno razmišljali o budućnosti i o tome šta je sledeći korak. Kaže da u Mozzartu „juče“ ne postoji, jer već danas to neće biti dovoljno za nove generacije koje dolaze i citira Žan Pola Sartra: „I kada bih imao 100 godina, najlepši dan uvek bi mi bio sutra”.

Bojan svoju kompaniju u budućnosti vidi tamo gde je i sada – kao apsolutnog lidera u svojoj oblasti.

„Nastojaćemo da se i dalje razvijamo i konstantno napredujemo u svakom segmentu, jer se samo tako ostaje na vrhu. Da se poslužimo sportskim rečnikom, neuporedivo je teže odbraniti titulu, nego je osvojiti. Međutim, ne sumnjam u nove uspehe. Zasad smo osvojili brojna tržišta širom sveta, ali moj tim i ja se ne zadovoljavamo time. I dokle god je tako, verujte da krajnje granice ne postoje!”