Smederevci spremaju doček Mitrogolu posle Evropskog prvenstva!

Smederevci spremaju doček Mitrogolu posle Evropskog prvenstva!

Fondacija Mozzart otvara mini-pič teren posvećen Mitroviću u njegovom rodnom gradu, a na društvenim mrežama je već krenula euforija

Smederevci već znaju ko će dati gol na Evropskom prvenstvu! U rodnom gradu Mitrogola sprema se pravi spektakl, jer Fondacija Mozzart otvara mini-pič teren kraj Dunava posvećen najboljem strelcu naše reprezentacije! Svi navijaju da Srbija što duže ostane u Nemačkoj, a odmah po završetku nastupa „orlova“ Aleksandar Mitrović stiže u Smederevo gde se nastavlja velika akcija „Fudbal je više od igre“.

Na društvenim mrežama već je krenula euforija, jer je Mitar pozvao sugrađane da dođu na otvaranje mini fudbalskog igrališta sa najsavremenijom travom, a Fondacija Mozzart ujedno je organizovala i darivanje dresa sa njegovim potpisom. Srećni dobitnik biće proglašen uoči prvog meča našeg tima na EURO 2024, koji je na programu u nedelju od 21.00 protiv Engleske.

Velika akcija izgradnje mini-pičeva širom Srbije počela je ovog proleća u Nišu, a početni udarac izveo je selektor Srbije i legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi. On je tada poručio da mali tereni rađaju velike šampione, a ta poruka je nastavila da se širi do severa zemlje. U Srbobranu je potom otvoren teren posvećen proslavljenom fudbaleru Crvene zvezde Aleksandru Kataiju, a sada su ponovo u prvom planu „orlovi“.

Fondacija Mozzart će za svaki gol naše reprezentacije u Nemačkoj donirati jedan mini-pič teren, pa će to biti dodatni motiv za Piksijeve izabranike da što više tresu mrežu i ostanu što duže na Evropskom prvenstvu.

Smederevci će čekati svog junaka koliko god da je potrebno!