Milica Maksimović od operatera na uplatnom mestu napredovala do asistenta menadžera podregiona

Milica Maksimović od operatera na uplatnom mestu napredovala do asistenta menadžera podregiona

Da prijateljska atmosfera i kvalitetni međuljudski odnosi na radnom mestu nisu samo scenario koji se viđa na filmskom platnu, dokazuje priča Milice Maksimović. Ona je od operatera na uplatnom mestu, preko pozicije šefa slot-kluba, napredovala do asistentkinje menadžera podregiona u kompaniji Mozzart. Glavni saveznici na tom putu bili su joj entuzijazam i vredan rad, ali i ruka podrške kolega i nadređenih zbog kojih je najviše zavolela svoj posao.

„Iako nisam imala nikakvu ideju o tome kako Mozzart funkcioniše, kao ni iskustvo u tom poslu, odlučila sam da pokušam. Na konkurs za operatera na uplatnom mestu sam se prijavila na preporuku drugarice i bez ikakvog očekivanja. Imala sam izuzetno prijatan doček među kolegama, a najveću podršku, razumevanje i pomoć pružila mi je tadašnja menadžerka podregiona na kom sam radila. Ona je u svakom trenutku bila tu da mi pomogne i objasni sve što je bilo potrebno, što je jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam zavolela ovaj posao”, priča Milica.

Da to nije bila slučajnost i početnička sreća, Milica je shvatila tokom narednog perioda i unapređenja koja su joj donosila nove kolege i nadređene, ali je osećaj zajedništva i pripadnosti ostao isti.

„Radno okruženje u kompaniji je generalno prijatno i sa sadašnjim kolegama sa kojima neposredno sarađujem imam profesionalan odnos pun međusobnog razumevanja. Tu smo da jedni drugima pružimo pomoć, a isto važi i za mog sadašnjeg nadređenog, koji je uvek spreman da mi izađe u susret, pomogne i podrži me kad god mi je to potrebno. Zato i volim svoj posao, jer moje radno mesto podrazumeva intenzivan rad sa drugim zaposlenima, a posebno onim novim, sa kojima radim na njihovom razvoju. Najviše mi se dopada što na taj način bolje upoznajem i sebe i druge”, navodi Milica.

To je i razlog zbog kojeg uvek rado preporučuje rad u Mozzartu.

„Mozzart pruža brojne mogućnosti za razvoj, a samim tim i napredovanje u svakom smislu. Pozicija operatera na uplatnom mestu je odlična prilika za prvi posao, jer podrazumeva sticanje neprocenjivog iskustva, što mogu da potvrdim i na osnovu ličnog primera”, ističe Milica za kraj.

 

DOĐI DA OSTANEŠ  – prijavi se na LINKU

Želiš da se preseliš u Beograd, ali te brine gde ćeš stanovati i da li ćeš naći posao? Kompanija Mozzart, prva domaća kompanija koja je proglašena za Top poslodavca u Srbiji, nudi ti posao operatera i plaćen smeštaj za prva četiri meseca. Pored privatnog zdravstvenog osiguranja, dobijaš brojne obuke i mogućnost za napredovanje na druge pozicije u kompaniji, a tvoje je samo da se prijaviš nalinku ili da pošalješ CV na job@mozzartbet.com.