U Mozzartovom konkursu „Zajedno možemo bolje“ nagrade dobili SVI!

U Mozzartovom konkursu „Zajedno možemo bolje“ nagrade dobili SVI!

Prva nagrada, Sony PlayStation 5 sa VR2 sistemom, uručena autoru ideje da se igrači uključe u humanitarne akcije Fondacije Mozzart

 

Više od 500 učesnika, preko 2.000 sjajnih ideja za unapređenje kvaliteta poslovanja i 27 nagrađenih predloga finalni su skor nagradnog konkursa „Zajedno možemo bolje“, koji je organizovala naša kompanija. U Mozzartu se izdvojeno vreme i trud uvek cene, pa su i autori predloga koji se nisu našli među 27 najboljih dobili po 500 dinara u vidu freebeta za klađenje.

Propozicije konkursa bile su jasne i veoma jednostavne – trebalo je samo poslati mejl sa predlogom za unapređenje kvaliteta usluga na Mozzartovim uplatnim mestima i na Webu, a odziv je nadmašio sva očekivanja.

Pobedničku ideju poslao je Vojin Nikolić, sa predlogom da igrači mogu automatski da preusmere određeni procenat svog dobitka u humanitarne svrhe.

„Smatram da bi u aplikaciji i na Webu trebalo da postoji mogućnost da korisnik može da donira automatski jedan odsto svog dobitka. Morala bi da postoji saglasnost koja se označi u nalogu da se prilikom svakog dobitka odbije jedan odsto, koji bi se potom preusmerio na račun Fondacije Mozzart, koja godinama unazad pomaže zajednici“, objasnio je Vojin, dobitnik glavne nagrade konzole Sony PlayStation 5 sa VR2 sistemom.

Cilj predloga koji je osmislio je da humanitarni rad bude što masovniji, javan i transparentan, kao i da igrači doprinesu širenju humanosti. 

„Kada se osvrnemo na količinu isplaćenih dobitaka tokom godine, jedan odsto nije mala suma koja se može prikupiti, a i same dobitnike privlači mogućnost da postanu donatori“, zaključuje Vojin.

Nastavljamo da radimo na poboljšanju kvaliteta kako bismo ostali šampioni u toj oblasti!