TIMSKA IGRA NA HUMANOST – KK PARTIZAN I MOZZART POMOGLI DOMU ZA DECU I OMLADINU “DRINKA PAVLOVIĆ”

TIMSKA IGRA NA HUMANOST – KK PARTIZAN I MOZZART POMOGLI DOMU ZA DECU I OMLADINU “DRINKA PAVLOVIĆ”

Mladi crno-beli košarkaši ofanzivnim skokovima tokom cele sezone povećavali iznos donacije

Sportisti uvek kažu da individualne brojke nisu važne, već samo rezultat tima. Košarkaški klub Partizan se trudi da u mlađim kategorijama širi timski duh, a ove sezone jedan stastistički parametar nije bio samo pokazatelj velike borbenosti ekipa na terenu, već i zajedničke igre na humanost! Svaki ofanzivni skok juniora i kadeta povećavao je fond za donaciju Domu za decu i omladinu “Drinka Pavlović”, uz asistenciju dugogodišnjeg partnera crno-belih, kompanije Mozzart.

„U mlađim kategorijama se trudimo da ne dajemo toliko na važnosti brojkama i pojedinačnim statistikama igrača, već da gradimo timski duh i borbenost celokupne ekipe. Tako smo došli na ideju da spojimo te dve stvari, da im damo humanitarni karakter kroz akciju „Ofanziva Partizana“. Naši prijatelji iz Mozzarta odlučili su još jednom da nam pomognu u ostvarenju ciljeva, pa su upravo oni uplatili donaciju za Dom “Drinka Pavlović”. Plan je da ovo postane naša stalna akcija”, rekla je Ana Tomić, član PR tima KK Partizan.

Za borbene momke u crno-belom, ofanzivni skok je ove sezone bio više od obične statistike. Prilikom posete Domu, mladi košarkaši Nikola Radovanović i Marko Vukčević su istakli da im je veoma drago što su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji i svojim skokovima pomogli da se prikupi što veći iznos.

Hristina Kadijević, rukovodilac Doma “Drinka Pavlović”, zahvalila se košarkaškom klubu Partizan i kompaniji Mozzart na donaciji koju su iskoristili za opremanje prostorija:

“Ovo je značajna pomoć za našu decu, a ujedno i prilika da ih informišemo ko su sportisti, ko su njihovi idoli i šta je ono čemu treba težiti. Kompanija Mozzart je i ranije pomagala našu ustanovu, kao i KK Partiznan koji već 20 godina podržava Dom, ne samo kroz novogodišnje paketiće, nego i kroz mnoge druge akcije”.