O našim NAJ KOLEGAMA pišu i drugi

O našim NAJ KOLEGAMA pišu i drugi

Kada je naša kompanija pozvana da učestvuje na konkursu „Naj kolega”, u organizaciji magazine BIZLife, naši zaposleni dobili su priliku da javno pohvale svoje najdraže saradnike. Od prikupljenih tekstova u štampanom izdanju BIZLife-a objavljen je tekst o direktorki Sektora za razvoj i upravljanje odnosima sa igračima Oliveri Pantović, o kojoj su pisala čak dvojica naših kolega: kantri menadžer za Kolumbiju Nebojša Rako i direktor Sektora klađenja na brojeve Marko Nikolić. 

Nebojša Rako, kantri menadžer Kolumbije

Ono što je karakteristično za Mozzart jeste da ga krasi kolegijalnost. Mogao bih mnoge kolege da pomenem u ovoj priči i ne bih pogrešio.

Baš na početku pandemije COVID-a 19 preuzeo sam novu funkciju i tada mi je bila najpotrebnija pomoć svih kolega. Nisam imao problem da tu pomoć dobijem, naprotiv.

Ali jedna osoba je ipak ostavila izuzetan utisak na mene. To je Olivera Pantović.

Otkako je znam, Olivera uvek ima osmeh na licu i uvek je dobro raspoložena.

Sećam se kada smo zajedno organizovali akciju koja je spadala u njen domen, posle određenog vremena sam došao kod nje prilično neraspoložen zbog postignutih rezultata. Olivera me je samo pogledala sa osmehom u očima i rekla mi: „’Čika’ Rako, ne brinite, sve je to ok, videćete.”

Imala je Olivera i svojih privatnih problema tokom epidemije, ali je u svakom momentu bila dostupna da pruži pomoć i sugestiju. U svakom razgovoru najupečatljiviji je taj osmeh na licu koji vas smiruje i ukazuje vam da ste na pravom putu.

Nije bilo prilike da se Olivera nije javila na telefon kada mi je bila potrebna njena pomoć, nije bilo trenutka da nije bila spremna da mi da savet.

U jednom momentu, kada par dana nisam dolazio u kancelariju, od nje mi je stigla poruka: „Kako ste? Da li je sve u redu? Brinemo se za Vas.“

To su samo neki od trenutaka u kojima ste ponosni što radite sa ljudima koji daju sve od sebe da vas bodre, da vam pomognu, da vas nasmeju i da zajedno sa vama obave posao.

Ono što znam zasigurno jeste da Oliveru mnoge naše kolege smatraju najboljim kolegom.

Imati Oliveru za koleginicu je privilegija i čast.

Olivera, hvala ti za bodrenje, za osmeh, za profesionalnost i za pomoć u onim momentima kada je rešenje bilo daleko.

Marko Nikolić, direktor Sektora za klađenje na brojeve

Olivera je fantastična!

Kolege smo već par godina, a kao bonus dobio sam i prijatelja.

Olivera je neustrašiva!

Kada je bilo teško, hrabro je preuzela jednu od najvažnijih uloga u kompaniji, a kao bonus Mozzart Bet beleži sjajne rezultate.

Olivera je darežljiva!

Imajući sve to u vidu, sasvim je logično što je za osmehe na licima stotina hiljada naših igrača zaslužna upravo Olivera, koja stoji iza magije bonusa na Mozzart Bet nalozima.

A tek je počela…