Mozzartova tradicija humanosti u podne nastavljena i ove godine

Mozzartova tradicija humanosti u podne nastavljena i ove godine

Poznati tipuju, Mozzart donira – ova timska igra na humanost postala je tradicija koja iz dana u dan povećava fond solidarnosti. Regionalni lider u oblasti igara na sreću svakog dana uplaćuje 10.000 dinara u akciji “Humanitarni tiket u podne”, a glumci, muzičari, sportisti, TV lica i druge poznate ličnosti prognoziraju mečeve. Uzbuđenje raste kad god prođe neki par jer se dobici usmeravaju fondacijama za lečenje dece, brojnim udruženjima, centrima, bolnicama…

Srećne ruke nedavno su bili bivši košarkaš Vuk Radivojević, odbojkašica Ana Brđović i glumac Nenad Popović koji su tipovali za lečenje korisnika Fondacije Budi Human na čiji račun je kompanija Mozzart u protekla dva meseca donirala više od 2,5 miliona dinara.

„Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart za dugogodišnju saradnju i podršku koju pruža radu Fondacije Budi human doniranjem novčanih sredstava za lečenje korisnika Fondacije, čime zajedno sa nama pomažu onima koji biju svoje najteže životne bitke. Nadamo se da će se i u narednom periodu ova saradnja nastaviti, kao i da će ovo biti podsticaj za druge društveno odgovorne kompanije da na ovaj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija” istakla je Ljiljana Kuzmanović Vujaković, upravitelj Fondacije.

U okviru akcije „Humanitarni tiket u podne” kompanija Mozzart je do sada donirala više od 26 miliona dinara. U ulozi plemenitih kladilaca smenjivale su se brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike, filma i drugih oblasti, šaljući jasnu poruku da je u Mozzartu dobitak zagarantovan kada se igra na humanost.