HUMANITARNI TIKET U PODNE – MILICA ZARIĆ OSTVARILA DOBITAK ZA SIGURNU KUĆU

HUMANITARNI TIKET U PODNE – MILICA ZARIĆ OSTVARILA DOBITAK ZA SIGURNU KUĆU

Dobitni plemeniti listići nizali su se u prethodnom periodu, pa je ukupan iznos koji je kompanija Mozzart donirala kroz akciju Humanitarni tiket u podne prešao 20 miliona dinara! Najviše sreće u prethodnom periodu imali su dramski umetnici, na radost mnogobrojnih udruženja i fondacija kojima je usmerena novčana pomoć, a dobitak je ostvarila i Milica Zarić.

Poznata glumica uspešno je tipovala, a Mozzart je po njenoj želji donirao 134.500 dinara Sigurnoj kući u Kragujevcu.

„Nadam se da će ova donacija biti podstrek bar jednoj osobi i dodatno ohrabrenje da se suprotstavi nasilju“, naglasila je Milica Zarić.

Kompanija Mozzart već duži niz godina pomaže Sigurnim kućama kroz donacije, a uključila je više od 600 sportista u akciju „Stop nasilju nad ženama“. Ovoga puta je borbu nastavila kroz svoju drugu redovnu akciju – „Humanitarni tiket u podne“, na inicijativu poznate glumice.

 „Izvor našeg finansiranja je Grad Kragujevac, a značajan deo su donacije fizičkih lica i kompanija. Za deset godina rada, ukupno 400 donatora je prepoznalo dobar rad naše Ustanove i poželeo da pomogne. Hvala kompaniji Mozzart na novčanim sredstvima koje smo usmerili na kupovinu odeće i obuće za korisnike. Susrećemo se sa mnogo izazova u našem radu, najviše zbog toga što nam nedostaje broj stručnih radnika, ali se trudimo da obezbedimo najbolje uslove našim korisnicima“, naglasila je Snežana Stevanović, direktor Centra za razvoj usluga socijalne zaštite „Knjeginja Ljubica“ u Kragujevcu.

Ovaj Centar 10. novembra obeležava deset godina postojanja, a u sklopu njega se nalaze Služba za odrasla i starija lica, Služba za mlade, kao i Savetovalište za brak i porodicu.