Mesec humanosti u Mozzartu

Mesec humanosti u Mozzartu

Mesec humanosti u Mozzartu – Darija Kisić Tepavčević uručila paketiće u Zvečanskoj

Predstavnici kompanije i ministarka najavili su da će paketići stići i mališanima u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji

Uoči praznika je najvažnije izmamiti osmehe mališanima, a kompanija Mozzart se kroz niz akcija u završnici godine trudi da još više širi novogodišnji duh. Podele paketića najmlađima su kruna društveno-odgovornih aktivnosti u decembru, tradicionalnom mesecu humanosti u ovoj kompaniji. Predstavnici Mozzarta i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević uručili su paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj.

  • Predstojeći novogodišnji i božićni praznici su najveseliji deo godine, a paketići su jedan od načina da deci ulepšamo ovaj period. Dečiji osmesi i njihova radost su najlepša slika za kraj godine, a nadam se da su oni i najbolja najava da će nam sledeća godina biti mnogo bolja i uspešnija od prethodne – naglasila je prof. dr Kisić Tepavčević.

Predstavnici kompanije i ministarka najavili su da će paketići stići i mališanima u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji.

  • Decembar je, već tradicionalno, mesec humanosti u Mozzartu, period kada još više pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Ali, trudimo se da atmosfera darivanja traje tokom cele godine. U jeku epidemije korona virusa, kompanija Mozzart je više nego ikad bila uz zajednicu i organizovala brojne humanitarni aktivnosti tokom cele godine. Uoči praznika je posebno važno da se još više ujedinimo u ovakvim akcijama, a drago nam je da smo u saradnji sa ministarstvom obradovali mališane paketićima – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.