Fondacija Mozzart vas nagrađuje za štednju struje u aprilu

Fondacija Mozzart vas nagrađuje za štednju struje u aprilu

Glavna nagrada Fiat 500 hibrid, račune možete slati do 5. juna

 

Ukoliko ste ovog aprila uštedeli barem jedan procenat struje u odnosu na april 2023. godine, sve do 5. juna možete učestvovati u velikom nagradnom takmičenju Fondacije Mozzart „Struju štedi da humanost više vredi“ i osvojiti glavnu nagradu Fiat 500 hibrid!

Deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljite na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd. Ukoliko račune plaćate elektronskim putem, potrebno je samo da odštampate račun sa delom na kojem je istaknuta ušteda. Račune sa naznakom „Za nagradno humanitarno takmičenje ’Struju štedi, da humanost više vredi’” možete slati do 5. juna 2024. godine, nakon čega će u lajv prenosu na društvenim mrežama Fondacije Mozzart biti organizovano izvlačenje dobitnika.

Osim popularnog fiće, štediše očekuju i drugi sjajni pokloni, kao što su zamena kompletne stolarije, električni trotineti, prečišćivači vazduha... Fondacija Mozzart ovu jedinstvenu akciju realizuje uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike već drugu godinu zaredom.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja možete da pogledate na linku.

 

Kad se struja štedi i humanost više vredi

Slanjem računa doprinosite i humanitarnom segmentu takmičenja, jer će Fondacija Mozzart za svaki pristigli račun donirati sredstva za izgradnju solarne elektrane u izabranoj školi u Srbiji.

Inovativno takmičenje „Struju štedi da humanost više vredi“ prvi put je organizovano prošle godine kada je na adresu Fondacije Mozzart stiglo na stotine računa. Osim podsticanja građana da nastave sa merama štednje i nagrađivanja srećnih dobitnika širom cele Srbije, fondacija je za svaki pristigli račun izdvajala sredstva u humanitarni fond kojim je finansirano postavljanje solarne elektrane u Tehničkoj školi u Valjevu.