Fondacija Mozzart vas besplatno šalje na letnji kamp Akademije Rebrača

Fondacija Mozzart vas besplatno šalje na letnji kamp Akademije Rebrača

Čuveni „Bananamen” 6. juna bira najveće talente igre pod obručima, Mozzart ih nagrađuje stipendijama

 

Da je košarka u samom vrhu omiljenih sportova u našoj zemlji pokazuju prepuni basket tereni iza gotovo svake zgrade, a u naselju Stepa Stepanović 6. juna od 18 časova posebno će odjekivati tapkanje lopte. Tada će se na terenu Željko Rebrača održati otvoreni čas košarke za dečake, a najspretnije među njima Fondacija Mozzart nagradiće besplatnim učešćem na letnjem kampu Akademije Rebrača na Zlatiboru od 14. do 21. jula.

Dečaci uzrasta od sedam do 17 godina mogu se prijaviti za otvoreni trening sa popularnim „Bananamenom” na broj telefona 060 51 50 037 ili porukom u DM na Instagram profilu @akademijarebraca. Naš proslavljeni reprezentativac će sa svojim stručnim timom posmatrati kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem mladi talenti odgovaraju na zadate vežbe i izabrati dobitnike stipendija za kamp.

Otvoreni čas je nastavak uspešne saradnje Mozzarta i Akademije Rebrača u okviru koje je veliki broj mladih do sada imao priliku da besplatno pohađa školu košarke i ostvari svoje snove. Prošle godine su najveći talenti kroz otvoreni trening takođe izborili stipendije za odlazak na kamp na Zlatiboru koji je tada okupio rekordan broj polaznika iz zemlje i regiona.