DEDA MRAZOVI POMOĆNICI – ŠIROM SRBIJE PODELJENO 2.000 PAKETIĆA TOKOM PRAZNIKA!

DEDA MRAZOVI POMOĆNICI – ŠIROM SRBIJE PODELJENO 2.000 PAKETIĆA TOKOM PRAZNIKA!

Akcije sa fudbalerima Zvezde i košarkašima Partizana, pomoć udruženjima „Pokreni život“, „Svici u mraku“, „Zračak Čačak“, „Svi za Kosmet“, darovi za svu decu iz Besplatnih škola sporta, Sigurnih kuća, saradnja sa Ministarstvom rada... Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, kompanija Mozzart donirala je 2.000 paketića za mališane širom Srbije, a darovi su stigli na mnoge adrese.

Velika akcija je počela u saradnji sa FK Crvena zvezda, koji je drugu godinu zaredom uspešno organizovao novogodišnji karavan. U okviru njega je posećivao bebe rođene u 2021. godine i dostavljao paketiće najmlađim članovima kluba.

Mozzart je podržao i inicijativu KK Partizan, koji je uoči Nove godine posetio Dom „Drinka Pavlović“ i uručio darove.

Oko 500 dece pohađalo je Mozzartove besplatne školice sporta. Svi su bili su veoma dobri ove godine, a nagrada za trud i posvećenost na svakom treningu stigla je tokom praznika! Paketići su prvo obradovali mališane iz školice fudbala u Novom Sadu, a potom su stigli i do Niša, gde su prethodnih meseci mali košarkaši savladali osnovne veštine.

Deda Mraz je širom zemlje prenosi poruku „Talenat nema cenu“, a i u Aranđelovcu je izmamio osmehe mladih rukometaša. Njima su Ratko Nikolić i sjajna ekipa trenera koja radi sa decom u Mozzartovoj školici, priredili pravo iznenađenje 31. decembra, jer je „deda“ stigao u dvoranu i darivao ceo žuto-plavi tim!


Milan Lane Jovanović delio je paketiće u Novom Sadu, gde je u saradnji sa FK Vojvodina ovog decembra pokrenuta školica „Mozzart i Vošini klinci“.

“Najvažnije je da volite fudbal i da ga igrate sa osmehom. Kad je tako i kad imate ovako divne trenere, uspeh je siguran. Samo se igrajte i nemojte da zapostavljate školu i svoje obaveze van fudbala. Naša igra je najlepša na svetu ali ne sme da bude jedina vaša obaveza. Budite odgovorni, volite fudbal i jednoga dana vas čeka dres Vojvodine”, poručio je legendarni fudbaler na svečanosti kojoj su prisustvovali i prvotimci “lala” Uroš Kabić i Vladan Novevski.


Mozzart se posebno tokom praznika trudi da obraduje sve one kojima je pomoć neophodna, pa su darovi stigli i na adresu udruženja “Svi za Kosmet”, “Zračak – Čačak”, “Pokreni Život”, “Svici u Mraku”…

POKLONI ZA DECU IZ SIGURNIH KUĆA


Kompanija Mozzart je u sklopu akcije “16 dana aktivizma – Stop nasilju nad ženama”, izdvojila dva miliona dinara za četiri Sigurne kuće u Srbiji, a na uručenjima u Nišu i Novom Sadu donirala je i paketiće za decu iz ovih utočišta.