KOŠARKAŠI PARTIZANA POSETILI DOM “DRINKA PAVLOVIĆ” I OBRADOBALI MALIŠANE PAKETIĆIMA

KOŠARKAŠI PARTIZANA POSETILI DOM “DRINKA PAVLOVIĆ” I OBRADOBALI MALIŠANE PAKETIĆIMAKOŠARKAŠI PARTIZANA POSETILI DOM “DRINKA PAVLOVIĆ” I OBRADOBALI MALIŠANE PAKETIĆIMA

Košarkaši Partizana nastavili su tradiciju koja traje više od dve decenije! I ove godine, crno-beli su posetili dom „Drinka Pavlović“ na Senjaku, koji posluje u okviru Centra za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj i obradovali štićenike doma novogodišnjim paketićima, koje je delom obezbedila i kompanija Mozzart.

Stigavši u Dom pravo sa treninga u Štark areni, Dušan Miletić i Alen Smailagić su se zadržali u razgovoru sa štićenicima doma i izrazili nadu da će se uskoro videti na nekoj od utakmica.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo barem malo uspeli da obradujemo decu i ulepšamo im praznike. Bilo je predivno, svi su želeli da se slikaju, izmamili smo im osmeh na lice. Ovo je događaj sa dugom tradicijom, jer Partizan više od dve godine pomaže dom “Drinka Pavlović”, naglasio je Miletić.

Rukovodilac doma Hristina Kadijević se zahvalila Partizanu na dugogodišnjem prijateljstvu i dolasku koji je izuzetno važan za decu u uslovima smanjene socijalne aktivnosti štićenika doma koja je izazvana pandemijom virusa Kovid 19.

KK Partizan je u tandemu sa dugogodišnjim partnerom Mozzartom i letos posetio dom “Drinka Pavlović”, kada je uručena donacija iz akcije “Ofanzivni skok”. Juniori i kadeti su tokom sezone bili sjajni u ovom statističkom parametru, a svaki skok povećavao je fond za novčanu pomoć Domu.

Mozzart je još jednom pokazao društvenu odgovornost i privrženost partnerstvu sa crno-belima, a menadžerka za donacije i sponzorstva Jelena Zrnzević naglasila je da će ova kompanija tokom praznika donirati oko 2000 paketića raznim ustanovama širom Srbije.