Zaposleni u Mozzartu od sada besplatno i u privatne klinike

Zaposleni u Mozzartu od sada besplatno i u privatne klinike

Kao regionalni lider u priređivanju igara na sreću i društveno odgovorna kompanija, u Mozzartu konstantno ulažu u razvoj poslovanja, ali istovremeno i u unapređenje uslova rada zaposlenih. Zbog njihove dobrobiti, Mozzart je uveo dodatno zdravstveno osiguranje za sve svoje radnike, njih više od 420 u Republici Srpskoj i Brčko Distriktu. Potpisivanjem ugovora sa Uniqa osiguranjem, još jednom su dokazali da zdravlje svih radnika vrednuju na isti način- bez obzira na to rade li kao operateri na uplatnom mjestu, programeri, menadžeri ili rukovodioci sektora.

-S ciljem dodatnog proširenja obima prava, prepoznajući potrebe naših radnika, uveli smo privatno zdravstveno osiguranje kao novi benefit za zaposlene. Zahvaljujući tome, preko 420 naših kolega će od sada imati polisu privatnog zdravstvenog osiguranja na osnovu koje će moći da koriste kvalitetne zdravstvene usluge u brojnim renomiranim privatnim klinikama. Isto pravo imaće i sve naše buduće kolege - izjavila je Biljana Janjuz, rukovodilac Sektora ljudskih resursa kompanije Mozzart.

https://www.youtube.com/watch?v=8OoLWSbn72M

Uvođenjem ovog benefita za sve zaposlene, kompanija Mozzart još jednom dokazuje na djelu brigu o radnicima i njihovim potrebama uz nastojanje da i u ovom domenu bude ono što i jeste – lider.

Bez obzira na to na kojoj su poziciji, jednako vrednujemo zdravlje svakog našeg radnika. Dobrobit zaposlenih stavljamo na prvo mjesto, pa smo za partnera izabrali Uniqa osiguranje jer kad biramo prijatelje, biramo one koji dijele naše vrijednosti. Uvođenjem ove novine, željeli smo da osiguramo da se svaki član Mozzart tima osjeća sigurno i cijenjeno, te da ih motivišemo da nastave sa dobrim poslovnim rezultatima- dodaje Janjuz.

Osim dodatnog zdravstvenog osiguranja, kompanija Mozzart svojim zaposlenima nudi pregršt benefita. Počevši od toga da radna nedelja traje 38 časova, tu su i dodatni dani godišnjeg odmora shodno definisanim kriterijumima, plaćena rekreacija, nagradna takmičenja, pokloni za djecu zaposlenih, tim bildinzi, te brojni drugi benefitiSve to rade jer vjeruju da je zadovoljan i srećan radnik- dobar radnik, a time i dio uspješnog Mozzart tima.