Veljko Simić 100.000 uplatio na račun deci iz Lazarevca

Veljko Simić 100.000 uplatio na račun deci iz Lazarevca

Tokom jula meseca čak tri puta bio je proglašen za igrača utakmice, a isto toliko golova uneo je u svoj zapisnik. Maestralno fudbalsko umeće potvrdio je na terenu kada je Vojvodina lomila Napredak, potom u duelu sa Mladost GAK a zatim i sa Radničkim iz Kragujevca što je bilo i više nego dovoljno da Veljko Simić, fudbaler FK Vojvodine, bude proglašen za najboljeg igrača meseca jula Mozzart Bet Superlige.

Osim što je zasluženo poneo titulu najboljeg, u saradnji sa kompanijom Mozzart još jednom je dokazao da humanost postaje sinonim Mozzart Bet Superlige. Nagradu u iznosu od 100.000 dinara, koju kompanija Mozzart kao generalni sponzor Mozzart Bet Superlige donira najboljem igraču meseca, usmerio je na račun Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Lazarevca.

O neumornom radniku, pre svega konkretnom na terenu, svedoče i pozitivne ocene izveštača koje upravo potvrđuju Simićev uspeh. Jedini je igrač Mozzart Bet Superlige koji je u uvodna četiri kola imao prosečnu ocenu iznad sedmice. 

„Ovo priznanje mi svakako mnogo znači i predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i dokazivanje. To je lepa individualna nagrada, ali naravno, do nje ne bih došao i ništa mi ne bi značila da je nisu ispratile dobre igre i rezultati naše ekipe. Mi smo pre svega jaki kao kolektiv, koji uvek izbaci nekog pojedinca. Jako sam zadovoljan onim što smo postigli u prva četiri kola, mada mislim da je trebalo da osvojimo svih 12 bodova. No, ni ovako nije loše, pod uslovom da tako i nastavimo, jer u kontinuitetu i ponavljanju uspeha je ključ” istakao je Simić i dodao da šansa da se nekom pomogne ovoj nagradi daje još veći značaj.

Plaketu i ček koji je Simić prosledio dnevnom centru iz Lazarevca uručio je predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobija priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za svakog igrača meseca pripremljena je donacija od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi sve gledaoce očekuju brojna prijatna iznenađenja.