Uz asistenciju Mozzarta do humanitarnog pogotka

Uz asistenciju Mozzarta do humanitarnog pogotka

Maestralnim driblinzima, sjajnim asistencijama i još boljim završnim dodavanjima koji su rezultirali postignutim golovima napadač Javora Petar Gigić zaslužno je proglašen za najkorisnijeg igrača četvrtog kola Mozzart Bet Superlige. Osim što je demonstrirao sjajno fudbalsko umeće, koje je opravdao konkretnim učinkom,  u saradnji sa kompanijom Mozzart još jednom je dokazao da humanost postaje sastavni deo Mozzart Bet Superlige. Nagradu u iznosu od 50.000 dinara koje Mozzart daje svakom igraču kola da prosledi u humanitarne svrhe po svom izboru, Petar Gigić je usmerio za lečenje malog Todora Stojanovića.

“Todor je dete iz Niša, a ja sam odrastao u tom gradu, kako ova nagrada u prefiksu ima humanitarni karakter, odlučio sam da pomognem nekom ko dolazi iz grada u kojem sam proveo detinjstvo i za koji sam vezan. Kontaktirao sam njegove roditelje i nadam se da će im ova pomoć značiti, a sama šansa da se nekom pomogne ovoj nagradi daje veći značaj ali i motivaciju igračima da pokažu svoje fudbalsko umeće” istakao je Gigić.

Kompanija Mozzart posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobija priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za igrača meseca nagrada je 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi očekuju vas još brojna prijatna iznenađenja.