Svaki zaposleni u Mozzartu od sada besplatno i u privatne klinike

Svaki zaposleni u Mozzartu od sada besplatno i u privatne klinike

Kao kompanija kojoj su važne dobrobit i potrebe svih zaposlenih, Mozzart je uveo dodatno zdravstveno osiguranje za sve svoje zaposlene, njih gotovo 3.000 u Srbiji. Potpisivanjem ugovora sa Milenijum osiguranjem, lider u priređivanju igara na sreću još jednom je dokazao da zdravlje svi treba da vrednujemo na isti način i da nam je značajna zdravstvena zaštita koju imamo bez obzira da li zaposleni rade kao operateri na uplatnom mestu, programeri, novinari ili direktori sektora.

“Ovo konkretno znači da je gotovo 3.000 ljudi, koliko trenutno zapošljavamo, dobilo polisu privatnog zdravstvenog osiguranja, kao što će imati i svi naši budući zaposleni, bez obzira na radno mesto na kom počinju sa radom” izjavila je Marija Božović, direktorka sektora ljudskih resursa kompanije Mozzart.

Uvođenjem ovog benefita za sve zaposlene kompanija Mozzart još jednom dokazuje na delu brigu o zaposlenima i njihovim potrebama uz nastojanje da i u ovom domenu bude ono što i jeste – lider. Sa dodatnom zdravstvenom zaštitom za sve postojeće i buduće zaposlene kompanija obezbeđuje da se svako od zaposlenih na svom radnom mestu oseća cenjeno, zadovoljno i motivisano kako bi ispunio sve zadate ciljeve.

            Osim dodatnog zdravstvenog osiguranja, kompanija Mozzart svoim zaposlenima nudi pregršt benefita počev od toga da radna nedelja traje 38 časova, tu su i dodatni dani godišnjeg odmora shodno definisanim kriterijumima, plaćena rekreacija (teretane, fudbal, košarka, kuglanje) ali i rekreacija i tokom radnog vremena u teretani u okviru zgrade bez obaveze nadoknade radnog vremena, nagradna takmičenja, pokloni za decu zaposlenih, tim bildinzi, posebne pogodnosti i popusti u partnerskim kompanijama.