Regionalni lider u priređivanju igara na sreću dobio plaketu za dugogodišnji humanitarni rad

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću dobio plaketu za dugogodišnji humanitarni rad

U okviru tradicionalne akcije Najplemenitiji podvig po prvi put za humanost nagrađene i kompanije

Plakete za najplemenitije podvige već 60. godina uzastopno odlaze u ruke onih koji naše društvo čine boljim i plemenitijim dokazujući da se heroji zaista kriju među nama. Potvrda za humanost ove godine stigla je i na adrese odabranih kompanija i organizacija među kojima se našao Mozzart.  

Na spisak dobrih dela ove kompanije upisana je pomoć lečenju dece, opremanje zdravstvenih ustanova širom zemlje, ulaganje u sport od najmlađeg doba do podrške amaterskim i profesionalnim kolektivima, ulaganje u mlade talente i obrazovanje, ekonomsko osnaživanje žena koje su pretrpele porodično nasilje, kao i pomoć preduzetnicama da pokrenu svoje biznise…

Plaketu u okviru tradicionalne akcije "Večernjih novosti" predstavniku kompanije Mozzart Borjanu Popoviću, direktoru Sektora korporativnih komunikacija, uručio je Milorad Vučelić, glavni i odgovorni urednik ovog lista, na svečanosti u Skupštini grada u prisustvu brojnih predstavnika Vlade Srbije, vojske i verskih zajednica.

“Godinama unazad društveno odgovorne aktivnosti usmeravamo ka kompletnoj zajednicu u kojoj poslujemo. Nemamo fokus već pomažemo zdravstvo, prosvetu, ekologiju, socijalno ugrožene grupe, sport…. Gledamo da svoje aktivnosti upućujemo što je moguće šire i u tome osluškujemo glas naših sugrađana i komšija sve u cilju da pomognemo svima kojima je to potrebno” istakao je Popović.

Najplemenitiji podvig pokrenut je prvi put 1963. godine i već punih šest decenija slavi humanost i herojska dela pojedinaca, a ove godine po prvi put prepoznat je i društveno odgovorni rad kompanija koje svojim primerom i delovanjem kontinuirano doprinose doborobiti zajednice.