Prvotimac TSC-a Mihajlo Banjac i Mozzart donirali za Filipa

Prvotimac TSC-a Mihajlo Banjac i Mozzart donirali za Filipa

Prvo je na terenu demonstrirao fudbalsko umeće i lako poneo epitet igrača kola Mozzart Bet Superlige a onda je Mihajlo Banjac prvotimac TSC-a iz Bačke Topole i van terena zajedno sa kompanijom Mozzart pokazao humanost.

Mozzart kao generalni sponzor Superlige u svakom kolu najboljem igraču donira 50.000 dinara, a Mihajlo Banjac je taj iznos usmerio za lečenje Filipa Krivokuću (Fondacija Budi Human) iz Inđije.

Banjac je obeležio premijerno kolo Mozzart Bet Superlige golom i asistencijom u pobedi na gostovanju kod Čukaričkog od 4:1, pa TSC posle prvog vikenda diše za vrat beogradskim večitim rivalima, iako je po opštem mišljenju imao ubedljivo najteži zadatak.

Pored gola i asistencije imao je i devet uspešnih driblinga, 20 pasova u poslednju trećinu protivničke polovine terena, učestvovao je u 17 napadačkih akcija, dva puta saigračima asistirao za šuteve, dobio 12 duela u napadu… Više nego dovoljno za status najboljeg pojedinca 1. kola. Direktor marketinga kompanije Mozzart Dejan Kosanović uručio je, pre utakmice TSC - Javor, Mihajlu Banjcu plaketu za najboljeg igrača 1. kola Mozzart Bet Superlige kao i humanitarni ček na 50.000 dinara.

„Čestitke Mihajlu na fudbalskom umeću ali i na brzoj humanoj reakciji. Verujem da će ova prva nagrada kompanije Mozzart za igrača kola biti od velike koristi u lečenju Filipa Krivokuće.  Trudimo se da podržimo srpski fudbal, klupski i reprezentativni, i verujem da to uspešno radimo ali ne zaboravljamo ni svoju humanu ulogu koja je izuzetno velika u čitavom regionu, posebno u Srbiji. Nastavićemo da kroz fudbalske driblinge, golove i asistencije pomažemo one kojima je ta pomoć najpotrebnija, ali i da podignemo Mozzart Bet Superligu na još viši nivo“ istakao je Kosanović.

Talentovani fudbaler, kojem je premijerna utakmica bila možda i poslednja u dresu TSC-a zbog mogućeg transfera, nije krio osmeh zbog nagrade koju je dobio i mogućnosti da pomogne.

„Hvala vam na odličnoj ideji i realizaciji iste. Mislim da ste sa ovim humanitarnim apsektom motivisali svakog igrača Mozzart Bet Superlige da pokuša da ponese epitet najboljeg kako bi nekome pomogao. Nažalost puno je dece i porodica kojima treba pomoć pa će i moje kolege u budućnosti uspeti da lako pronadju onoga kome je ovaj iznos najpotrebniji. Hvala još jednom i nastavite da pomažete“ istakao je Mihajlo Banjac.

Mozzart će posle svakog kola donirati 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobiće priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za igrača meseca spremili smo donaciju od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi očekuju vas još brojna prijatna iznenađenja.