Prvi među nepobedivima

Prvi među nepobedivima

Izazovi pogotovo oni fizički za njega ne postoje jer on uspeva da ih sve uspešno savlada. Sa lakoćom je preskočio prepreke na Petrovaradinskoj tvrđavi i Štrandu, savladao sve uspone na Fruškoj gori sa podjednakom lakoćom kojom rešava tehničke probleme svojih kolega. Dejan Manasijević sistem administrator jedini iz naše kompanije učestvovao je na sve tri Invictus challenge by Mozzart.

 

“U zdravom telu zdrav je i duh - stara je izreka od koje se ne može pobeći koliko god ona bila izlizana. U problemima sa kojim se suočava cela naša okolina - zagađenost vazduha, vode, hrane i mentalne higijene organizacija Invictus Challenge u saradnji sa našom kompanijom delimično rešava ove probleme tako što omogućava da trčanjem kroz prirodu, druženjem sa kolegama, čiscenjem okoline svaki takmičar da svoj doprinos” ističe Dejan i zahvaljuje se kolegama koje su učestvovale u organizaciji celog događaja.

 

Kao najvažnije ističe da se posle svake trke kući vraćao sa dobrom energijom i pod adrenalinskom euforijom koja ga je pratila danima.

 

“Glavno pitanje svih kolega posle svega je uglavnom bilo koja je trka bila najteža , a moj je odgovor uvek bio prva jer nisam znao šta me očekuje. Nadam se da će ovaj moj kakav-takav uspeh biti motivacija za sve kolege koji nisu imale hrabrosti, da pokušaju i siguran sam da se niko neće vratiti nezadovoljan i razočaran jer je svaka prethodna trka bila motivacija za narednu.

 

Dejanov zaključak je da kada jednom počnete da vežbate i trčite više ne možete stati, zato se svi zajedno družimo na narednom Invictusu u martu.