Podrška srpskom sportu na svim nivoima

Podrška srpskom sportu na svim nivoima

Vreme pred novogodišnje praznike tradicionalno služi za sumiranje utisaka, a kompanija Mozzart u ovim danima dobila je dva velika i posebno draga priznanja.

Na svečanosti koju je upriličio Rukometni savez Srbije u Sportskom centru Stara Pazova pod nazivom „Godina za medalju“ Mozzartu je uručeno specijalno priznanje za podršku rukometu. Priznanje je od predsednice RSS Milene Delić primila naša Anđela Vulin, marketing menadžer kompanije Mozzart, uz najavu da će lider u oblasti igara na sreću u regionu nastaviti da aktivni podržava srpski rukomet.

Kompanija Mozzart je, inače, od početka 2022. godine ekskluzivni beting partner Rukometnog saveza Srbije, a svi s nestrpljenjem očekujemo predstojeće Svetsko prvenstvo za rukometaše (11-29. januar), gde će naši momci, predvođeni Tonijem Đeronom s klupe, ciljati visok plasman posle dugo godina.

 

Samo dan kasnije, u hotelu Kraun Plaza, svečanost povodom kraja još jedne trofejne godine upriličio je i Odbojkaški savez Srbije - za najbolje u godini na izmaku proglašeni su neponovljiva Tijana Bošković i Srećko Lisinac, a Mozzart je i ovom prilikom dobio priznanje za podršku srpskoj odbojci. U ime kompanije priznanje iz ruku generalnog sekretara OSS Ivana Kneževića preuzela Natalija Pešić, marketing menadžer, takođe uz obećanje nastavka uspešne saradnje.

Ova 2022. godina bila je posebno značajna za srpsku odbojku, pošto je ženska reprezentacija osvojila titulu prvaka sveta, a Tijana Bošković potvrdila je da je u ovom trenutku ubedljiva najboljka odbojkašica na planeti.

 

Pored Odbojkaškog i Rukometnog saveza, kompanija Mozzart je ekskluzivni beting partner Fudbalskog i Košarkaškom saveza, generalni sponzor Mozzart Bet Superlige i Mozzart Bet Prve lige, naslovni sponzor KK Partizan Mozzart Bet i KK Borac Mozzart, kao i partner FK Crvena zvezda, FK Vojvodina, FK Radnički Kragujevac, FK Napredak, OFK Beograd, KK Mega, OK Vojvodina i RK Vojvodina.

Uz sva ova sponzorstva profesionalnih klubova, Mozzartgodinama pomaže amaterski sport kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ i stipendije talentovanim pojedincima, pa s razlogom i ponosno nosi nadimak - generator srpskog sporta.