PLEMENITI TIKETI NA ŽENSKI SPORT DONELI DVA MILIONA DINARA ZA POMOĆ SIGURNIM KUĆAMA U SRBIJI!

PLEMENITI TIKETI NA ŽENSKI SPORT DONELI DVA MILIONA DINARA ZA POMOĆ SIGURNIM KUĆAMA U SRBIJI!

U danima kada su se vodile ključne bitke u Ligi Evrope, Ligi konferencije, Evroligi, kladioci su masovno igrali na – ženski sport! Od 25. novembra do 10. decembra je bilo veoma važno pratiti ponude bukmejkera na ženski Evrokup, CEV kup u odbojci, kvote na naše fudbalerke koje se bore za odlazak na Mundijal…  Tokom 16 dana aktivizma za borbu protiv nasilja nad ženama, kompanija Mozzart je za svaki odigran tiket na kome se nalazi barem jedan par sa ženskim timovima, uvećavala fond za pomoć Sigurnim kućama u Srbiju. Na kraju je ukupno prikupljeno dva miliona dinara!

Na Svetski dan borbe protiv nasilja nad ženama, na svakom uplatnom mestu u zemlji, operateri su u znak podrške žrtvama nasilja stavili crvenu tačku na obraz, kao simbol borbe protiv ovog globalog problema!

I to ne samo opereteri… Akciju Stop nasilju nad ženama, koju kompanija Mozzart realizuje u saradnii sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije, podržali su fudbaleri Zvezde, Spartaka, Radničkog 1923, Napretka, košarkaši Srbije i Letonije na kvalifikacionom meču, odbojkaši Vojvodine i Zvezde na prvenstvenom derbiju!

 

I najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković podržala ovu inicijativu, a regionalni lider u oblasti igara na sreću nastavlja da pronalazi glasnike koji će širiti svest o porodičnom nasilju.

“Ovoga puta su i sami kladioci bili uključeni, a prethodne dve nedelje bilo je pojačano tipovanje na mečeve sa ženskim timovima. Proširili smo ponudu, a prošao je jedan “ludi tiket” sa pet utakmica ženskog fudbala, dobitak je bio 407.018 dinara. Zahvaljujemo se našim igračima koji su prepoznali značaj akcije, kao i svim sportistima koji su podržali inicijativu stavljanjem crvene tačke na obraz. Zajedno sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost, nastavljamo ovu borbu”, poručio je Borjan Popović, direktor Korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.