Pavkov novac donirao za Fondaciju NORBS plus

Pavkov novac donirao za Fondaciju NORBS plus

Sjajno fudbalsko umeće kojim vlada još jednom je potvrdio i to od samog početka Mozzart Bet Superlige. Tokom prva tri kola bio je garancija golova za Zvezdu, a sa četiri pogotka – dva Kolubari i po jedan Radničkom i ekipi Mladosti – Milan Pavkov zasluženo je poneo titulu najboljeg igrača trećeg kola Mozzart Bet Superlige. Ako se ovaj niz nastavi Pavkov će imati dobre šanse da nadmaši svoj najbolji učinak u jednoj sezoni.

Osim sjajnog fudbalskog umeća prikazanog na terenu, u saradnji sa kompanijom Mozzart Pavkov je još jednom dokazao da je humanost postala zaštitni znak Mozzart Bet Superlige. Ovonedeljni iznos od 50.000 dinara, koji kompanija Mozzart kao generalni sponzor Superlige dodeljuje najboljem igraču kola, Milan Pavkov je odlučio da donira Fondacije NORBS plus.

„Hvala vam na nagradi, kao i na šansi da nekome pomognemo kroz humanitarni ček. Trudiću se da i ubuduće svojim igrama dodjem u poziciju da pomažem ljudima zajedno sa kompanijom Mozzart“ rekao je Milan Pavkov.

Plaketu i ček koji je Pavkov prosledio Fondaciji NORBS plus uručila je Jelena Zrnzević, predstavnik kompanije Mozzart.

“Ovom nagradom kompanija Mozzart još jednom dokazuje da ovogodišnja Mozzart Bet Superliga postaje sinonim za humanost. Nastavićemo da kroz fudbalske driblinge, golove i asistencije pomažemo one kojima je ta pomoć najpotrebnija, ali i da podignemo Mozzart Bet Superligu na još viši nivo“ istakla je Jelena Zrnzević iz kompanije Mozzart.

Kompanija Mozzart će posle svakog kola donirati 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobiće priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za igrača meseca pripremljena je donacija od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi očekuju vas još brojna prijatna iznenađenja.