Održan drugi ovogodišnji Invictus Challenge by Mozzart

Održan drugi ovogodišnji Invictus Challenge by Mozzart

Brojne prepreke u stilu Survivora, uz stalnu promenu podloge sa trave na pesak pa zatim u vodu, uspon konopcem uz Žezeljev most, karike, kotrljanje guma duž Štranda, preskakanje drvenih greda i provlačenje ispod mreže samo su neki od izazova koje su takmičari Invictus challenge by Mozzart trke uspešno savladali na najlepšoj plaži na Dunavu.

Kao i na prethodnim Invictus challenge trkama, Mozzart je organizovao EKO akciju, ovaj put u saradnji sa ekološkim udruženjem „Zeleni sad“. Učesnici trke i posetioci popularnog novosadskog kupališta donosili su majice za reciklažu, doprinoseći na taj način uvećanju humanitarnog fonda jer je kompanija Mozzart za svaki prikupljeni komad odeće donirala novčana sredstva kojim će se realizovati neki od projekata udruženja „Zeleni sad“.  

Kompanija Mozzart, naslovni sponzor događaja, organizovala je i turnir u odbojci na pesku, dok je posle trke, kao uvertira pred finalnu utakmicu Lige šampiona, održan nagradni kviz u kojem su ljubitelji fudbala mogli da testiraju svoje poznavanje „najvažnije sporedne stvari na svetu“ i osvoje vredne nagrade.

Mozzartov tim „Nepobedivi“ već četvrti put zaredom demonstrirao je nepobedivi mentalitet i fizičku spremnost, kao i timski duh koji prevazilazi sve prepreke i izazove. Naredna avantura sve ljubitelje OCR trka, adrenalina, sporta, ekologijw, ali i druženja i dobre zabave, očekuje već 8. jula na Kopaoniku gde će se popularna sportska manifestacija Invcitus challenge by Mozzart po prvi put održati.