NOLE, TI SI ŠAMPION! Za Mozzart, Novak Đoković je pobednik Australijan opena!

NOLE, TI SI ŠAMPION! Za Mozzart, Novak Đoković je pobednik Australijan opena!

Kad doživiš brojne nepravde, pa i pored toga uspeš da budeš najbolji svih vremena – jasno je od čega si napravljen.

Novak Đoković još jednom je naišao na prepreku koja je, čini se, postavljena samo ispred njega i nikoga drugog – australijske vlasti prvo su mu odobrile vizu sa medicinskim izuzećem za dolazak u Melburn i učešće na Australijan openu, da bi sopstvenu odluku ukinule tek pošto je Đoković stigao na mesto događaja. Načinili su Australijanci presedan, držali najboljeg tenisera svih vremena u ekstradicionom pritvoru celu noć i na kraju mu saoppštili da mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, i da će biti deportovan nazad za Beograd.

Neverovatna odluka i neverovatna sramota za Australiju!

Ali za Mozzart, Novak je šampion, i samo on je jedini pravi osvajač Australijan opena 2022, šta god se dogodilo narednih dana.

Zato je regionalni lider u priređivanju igara na sreću doneo odluku da isplati sve tikete na kojima su igrači tipovali da će Novak Đoković osvojiti prvi grend slem u sezoni.


Podsetimo, Mozzart nije priznao nepravdu ni 2019. godine, kada je Novak izbačen sa US opena jer je nenamerno pogodio sudiju lopticom – i tada je za Mozzart Novak bio jedini pravi pobednik, pa je i tada isplatio sve tikete na kojima je odigrano da će Đoković biti pobednik US opena.

Nole, ti si šampion!