Nikola Štulić 100.000 dinara uplatio za lečenje Vuka Vasića

Nikola Štulić 100.000 dinara uplatio za lečenje Vuka Vasića

Ovosezonske partije fudbalera Nikole Štulića još jedan su dokaz da do sada prikazanim fudbalskim umećem polako osvaja terene domaće fudbalske scene. Jedino je njemu pošlo za rukom da u dosadašnjem toku šampionata dva puta ponese epitet najboljeg igrača kola, a kao logičan sled samo je nastavak priznanja za igrača meseca avgusta Mozzart bet Superlige koje je stiglo na adresu golgetera iz Radničkog.

Osim prikazanog fudbalskog umeća Nikola zajedno sa kompanijom Mozzart van terena demonstrira humanost. Kao najbolji u petom i sedmom kolu nagradu od 50.000 dinara koju kompanija Mozzart dodeljuje igraču kola dva puta je prosledio za lečenje malog Todora Stojanovića iz Niša. Za igrača meseca sledi nagrada od 100.000 dinara koje je Nikola prosledio za Vuka Vasića iz Paraćina koji bije životu bitku sa karcinomom.

Mnogo mi se sviđa sve ovo medijski i marketinški što prati Mozzart Bet Superligu ove sezone, nagrade, izbori, ocene sve je podignuto na visok nivo kao ikada do sada. Humanitarni karakter je još jedan sinonim za ovogodišnje takmičenje i drago mi je što sam dva puta mogao da pomognem Todoru kao i što sada pomažem Vuku Vasićuistakao je Nikola Štulić.

Plaketu i ček koji je Štulić prosledio za lečenje Vuka Vasića uručila je Jelena Zrnzević predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe.

“Veliko nam je zadovoljstvo što dva meseca zaredom nagrađujemo najbolje igrače meseca Mozzart Bet Superlige iznosom od 100.000 dinara koji oni potom prosleđuju u humanitarne svrhe. Očekuje nas uzbudljiv nastavak domaćeg takmičenja za koje verujemo da će humanost postati sinonim” istakla je Jelena Zrnzević, menadžer za donacije i sponzorstva kompanije Mozzart.