Mozzart podržao vatrogasce u osvajanju futsal biznis lige

Mozzart podržao vatrogasce u osvajanju futsal biznis lige

Više od 550 spašenih života i oko 8.000 intervencija godišnje beleži se u izveštajima Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd. Oni prvi stižu na mesta odakle svi beže, pod punom opremom se za samo nekoliko minuta popnu na vrh Beograđanke i jedini su koji rizikuju svoje živote da bi spasili tuđu imovinu. Kroz brojne spasilačke akcije iz dana u dan potvrđuju svoj timski duh, a upravo to je bila ključna karika i u osvajanju futsal Biznis lige. Na pobedničkom putu podrška je stigla i od Mozzarta koji je pomogao učešće tima Vatrogasno-spasilačke brigade Beograda u futsal takmičenju. 

 

https://www.instagram.com/reel/Cs6Q6CJoqnx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

„Jedan od bitnih elemenata u poslu vatrogasaca spasilaca je i fizička spremnost pa je sport veoma prisutan u Upravi za vanredne situacije. Naša brigada je veoma uspešna u futsalu, prošle godine smo osvojili prvenstvo Ministarstva unutrašnjih poslova, a potom je uz podršku i pomoć kompanije Mozzart prijavljena ekipa za učešće u futsal Biznis ligi gde je naša ekipa pokazala izuzetne veštine i osvojila prvo mesto“ istakao je Dragan Miković, zamenik komandanta Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd.

Saradnja kompanije Mozzart i Vatrogasno-spasilačke brigade započela je pre nekoliko godina kada je regionalni lider u priređivanju igara na sreću otkupio kapitensku traku Kristijana Ronalda koju je vatrogasac Đorđe Vukićević pokupio sa terena. Za lečenje malog Gavrila Đurđevića tada je zahvaljujući Mozzartu prikupljeno 7,5 miliona dinara.

„Naša saradnja započeta je akcijom za koju je čula cela srpska, a i svetska javnost i od tada uspešno sarađujemo. Ovog puta Mozzart nam je pomogao da učestvujemo u Biznis ligi koja je bila veoma jaka jer je igraju profesionalci u malom fudbalu, a mi to svakako nismo. Težak zadatak je bio pred nama jer smo mi pre svega vatrogasci a ne profesionalni igrači, ali smo uspeli da se izborimo i osvojimo titulu. Ponosno mogu da kažem da je naš tim sačinjen od kolega koji su pre svega drugari i dugo igramo zajedno“ rekao je vatrogasac Đorđe Vukićević.