Mozzart - najveći navijač srpskog sporta

Mozzart - najveći navijač srpskog sporta

Brojni su klubovi i pojedinci kojima je podrška regionalnog lidera u priređivanju igara na sreći značila za nastavak bavljenja sportom i postizanje boljih rezultata

Rukomet, ragbi, košarka, odbojka, fudbal - samo su neki od sportova kojim je kompanija Mozzart pomogla. Čekajući bolje vreme  kada će se sportske hale napuniti i navijači vrate na tribine, regionalni lideri u priređivanju igara na sreću ne staje sa svojim donacijama. Aplauz i glasno navijanje za srpske sportiste i dalje stižu od Mozzarta. 

Ova kompanija ekskluzivni je beting partner Fudbalskog i Košarkaškim saveza Srbije, a svakodnevno iznova potvrđuje reputaciju generatora razvoja srpskog sporta. Podrška od Mozzarta stigla je na mnogo adresa još – rukometnom kampu „Ratko Nikolić“,  rvaču Aleksandru Kukolja, šahovskom turniru u Beogradu , sonoteniserskojreprezentaciji Srbije, Jedriličarskom klubu „Ada“,  Futures turniru, mladoj teniserki Ivani Jorović, MMA boracima...

Osim toga, ono što izdvaja Mozzart u odnosu na ostale slične kompanije jeste ulaganje u razvoj lokalnih klubova koji nemaju toliku pažnju medija. Dresovi kompanije Mozzart stigli su u skoro sva mesta u Srbiji, ali i regiona i dijaspore. Za skoro četiri godine koliko postoji akcija „Novi dresovi za nove šampione“ Mozzart je opremio više od 130 timova.

Tu je i akcija po kojoj su postali prepoznatljivi i kojom već godinama, zajedno sa najboljim košarkašima, obezbeđuju bolje uslove za bavljenje sportom, pre svega, mladih naraštaja u Srbiji. Sa željom da obnove „Sto terena za jednu igru“ obukli su u potpuno novo ruho 85 košarkaška igrališta kako bi se sportski duh ponovo vratio u zemlju šampiona. Veličini akcije svakako su doprineli sami šampioni. Košarkaške legende Novica Veličković, Željko Rebrača, Dragan Kićanović, Dušan Ivković, Željko Obradović, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Predrag Danilović, Žarko Paspalj, kao i oni mlađi ali jednako važni Nemanja Bjelica, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Gagi Milosavljević i još mnogo proslavljenih imena našlo se u nazivu terena koji su obnovljeni.

Vratili sport na fakultete

Najveći priređivač igara na sreću, na bavljenje sportom i rekreacijom podstiče mlade i ulaganjem u univerzitetski sport. Kao sponzor studentske lige Beogradskog univerziteta, sačinjenoj od skoro 130 timova koji se takmiče u košarci, odbojci, rukometu i futsalu, Mozzart je obezbedio sportsku opremu i podršku za učestvovanje na internacionalnim sportskim takmičenjima za više od 2.500 studenata,Naime, regionalni lider u industriji igara na sreću dobio je od rektorke Ivanke Popović zahvalnicu za veliki doprinos povratku sporta na fakultet.