Mozzart i „Plava školjka“ u novogodišnjoj humanitarnoj akciji u Botaničkoj bašti

Mozzart i „Plava školjka“ u novogodišnjoj humanitarnoj akciji u Botaničkoj bašti

Kompanija Mozzart više od dve decenije srcem gleda na svet oko sebe i trudi se da isključivo srcem bira projekte koje podržava. Ovom parolom vodili su se i kada su podržali akciju „Novogodišnja humanitarna bašta“ u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ koja se organizuje sa Srpskim filantropskim forumom i Koalicijom za dobročinstvo, a u okviru koje kompanije zakupljuju i ukrašavaju stabla u gradskoj oazi.

Pančićevu omoriku, na samom ulazu u Jevremovac, sada krase plave i zlatne kugle ali i posebni ukrasi koje su napravili mališani iz udruženja „Plava školjka“ koje pomaže deci sa invaliditetom i njihovim porodicama. Njihovi ručno rađeni ukrasi doprineli su da jelka od deset metara zablista posebnim sjajem, dok je njihov vedar duh zagrejao srca svih zaposlenih iz Mozzarta prilikom zajedničkog kićenja.

Praznična čarolija u Botaničkoj bašti je uveliko počela i trajaće sve do 15. januara a do 25. decembra u ponoć moguće je glasati za najlepše okićeno stablo, uživo u Botaničkoj bašti kao i na njihovim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama. Svečani događaj proglašenja pobednika zakazan je za 26. decembar u Botaničkoj bašti. Glasanjem za Mozzartovu jelku podržavate rad i kreativnost udruženja „Plava školjka“ i zato svoj lajk možete ostaviti na LINKU.

Kompanije koje učestvuju u ovoj akciji licitirale su novčani iznos za zakup stabala, a polovina prikupljenog fonda namenjena je Botaničkoj bašti za obnovu biljnog fonda i edukativne programe za posetioce iz ugroženih društvenih kategorija, dok je druga polovina opredeljena za kupovinu paketa hrane za najugroženije preko Srpskog filantropskog foruma.