Mozzart i Badamosi za lečenje malog Vukašina

Mozzart i Badamosi za lečenje malog Vukašina

Na terenu su ljuti protivnici, ali izvan njega fudbaleri su ujedinjeni u zajedničkoj misiji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije i pokažu da je humanost sastavni deo Mozzart Bet Superlige. Maestralnim fudbalskim umećima, koje prikazuju iz kola u kola, bore se za titulu najboljeg a ovaj epitet zaslužno je u devetom kolu Mozzart Bet Superlige osvojio Muhamed Badamosi, fudbaler FK Čukarički.

Uz titulu najbolji igrač kola sledi i novčana nagrada kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara, koje je Muhamed Badamosi donirao za lečenje malog Vukašina Mićevića iz Prijepolja koji boluje od vrlo retko urođene bolesti koju ima svega 300 ljudi u svetu.

Muhamed je impresivnom partijom uspeo ne samo da okrene tok utakmice već je probudio Brđane koji su posle remija sa Radničkim iz Kragujevca  i poraza od Kolubare  uz imperative pobede ušli u utakmicu te je uz ocenu 7,5 nagrada za najboljeg zasluženo otišla na adresu golgetera sa Banovog brda.

„Srećan sam i ponosan što sam mogao Vukašinu da pomognem svojim fudbalskim umećem. Hvala kompaniji Mozzart na ovoj divnoj akciji i nadam se da ću ponovo zaslužiiti ovu nagradu kako bi ponovo dobio šansu da pomognem nekom“ istakao je Badamosi.

Plaketu i ček koji je Badamosi prosledio za lečenje malog Vukašina uručila je Jelena Zrnzević predstavnik kompanije Mozzart, koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe.

“Veliko nam je zadovoljstvo što već devet kola zaredom nagrađujemo najbolje igrače Mozzart Bet Superlige koji ujedno dobijaju mogućnost da nekom pomognu i da osim fudbalskog umeća van terena demonstriraju humanost koja je postala sastavni deo Mozzart Bet Superlige. Nastavićemo da za sjajne asistencije nagrađujemo najbolje fudbalere i da zajedno pomažemo one kojima je ta pomoć najpotrebnija” istakla je Jelena Zrnzević, menadžer za donacije i sponzorstva kompanije Mozzart.    

Za svakog igrača meseca kompanija Mozzart pripremila je donaciju od 100.000 dinara, a ova nagrada je za avgust otišla na adresu Nikole Štulića fudbalera FK Radnički iz Niša.