Miodrag Radonjić se nameračio da osvoji Fiću hibrida

Miodrag Radonjić se nameračio da osvoji Fiću hibrida

Znate li zašto poznati glumac stalno proverava da li je ugasio svetlo, isključio bojler, izvukao punjač za telefon iz utičnice i poklopio šerpu dok sprema klopu? Otkrio je da su sve su ovo skriveni potrošači električne energije a ukoliko želite da osvojite Fijat 500 hibrid počnite da primenjujete savete Miodraga Radonjića.

„Struju štedi da humanost više vredi“ naziv je nagradnog takmičenja koje je pokrenula Fondacija Mozzart uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike. Ako u aprilu ostvarite uštedu električne energije u svom domaćinstvu od minimum deset odsto u odnosu na aprili 2022. godine i to dokažete slanjem originalnog aprilskog računa za struju, možete osvojiti Fiat 500 hibrid, kompletnu zamenu stolarije, bicikle, štedljive kućne aparate i vaučere za kupovinu sportske opreme.

Učešćem u takmičenju doprinosite i punjenju fonda jer će Fondacija Mozzart za svaki takav dostavljeni račun izdvojiti sredstva za donaciju solarne elektrane u nekoj od osnovnih škola u Srbiji u nerazvijenim krajevima Srbije.

Deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, možete slati na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd, sa naznakom „za Nagradno humanitarno takmičenje "Struju štedi, da humanost više vredi", do 05. juna 2023.godine.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja istaknuta na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike i na sajtu mozzart.org u kategoriji Fondacija Mozzart.